Eto Ve Vergi Dairesi Torba Yasayı Değerlendirdi

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Osman Özbakır, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler´e gerçekleştirdiği ziyarette borcu olan mükellefler için düzenlenen torba yasanın önemini anlattı. E

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Osman Özbakır, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler´e gerçekleştirdiği ziyarette borcu olan mükellefler için düzenlenen torba yasanın önemini anlattı.
Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Osman Özbakır, beraberindeki grup müdürleri Sedat Şahin ve Hüseyin Acar ile birlikte ETO Başkanı Metin Güler ile bir araya geldi. ETO´da gerçekleşen görüşmede Meclis Başkanı İskender Bayar ve Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Zeyrek de yer aldı. Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Osman Özbakır, yeni düzenlenen torba yasanın tüccar ve sanayicilere vergi, SGK ve aidat borçlarını ödemede çok önemli kolaylıklar sunduğunu ifade etti.
Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler de, torba yasa hakkında Eskişehir Sanayi Odası ile birlikte üyelerini bilgilendirmek adına ilan, sms ve mail yolu ile çalışmalarda bulunduklarını belirtti.

BORÇLARI YAPILANDIRMA FIRSATI 1 ARALIK 2014´TE SONA ERİYOR
Yasa kapsamındaki uygulamalarının kamuoyu ile paylaşılmasının önemine de dikkat çekilen görüşmede, torba yasanın tüm detaylarıyla aktarılması için vergi dairelerine başvurulması gerektiği ifade edildi. Görüşmede torba yasadan yararlanmak isteyen mükelleflerin en geç 1 Aralık 2014 tarihine kadar borçlarını yapılandırılması gerektiği kaydedildi.
(KÇ-MET-Y)

16.10.2014 15:43:10 TSI

Google+ WhatsApp