Eto'o Antalyaspor'a kazandırmaya devam ediyor

Spor Toto Süper Lig’e bu sene yükselen Antalyaspor'a sezon başında İtalya’nın Sampdoria takımından transfer olan dünyaca ünlü golcü Samuel Eto'o attığı gollerle takımını sırtlıyor. Kamerunlu golcü oyuncu Süper Lig’de oynadığı 12 maçta rakip ağlara 10 gol gönderdi.

Etoo Antalyaspora kazandırmaya devam ediyor

Spor Toto Süper Lig’e çok iyi bir başlangıç yapan ancak ilerleyen haftalarda istediği sonuçları alamayan ve ligde 10. sıraya kadar gerileyen Antalyaspor’da, Samuel Eto’o’nun farkı iyice hissedilmeye başlandı. Yıldız oyuncu gol attığı maçlarda takımına 14 puan kazandırdı.

12 MAÇTA 10 GOL
Sezon başında Antalyaspor’a transfer olan ve Türkiye’de spor gündemini belirleyen Samuel Eto’o, attığı gollerle yine adından söz ettirmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü golcü oyuncu Eto’o, Spor Toto Süper Lig’de çıktığı 12 maçta rakip ağlara 10 gol gönderme başarısı yakaladı.

3 MAÇTA GOL ATAMADI
Samuel Eto’o, Antalyaspor formasıyla 12 haftada sadece 3 maçta gol atma başarısı yakalayamadı. Eto’o’nun gol atamadığı maçlar 3. haftada deplasmanda oynanan ve Fenerbahçe’nin 2-1 kazandığı karşılaşma, yine deplasmanda oynanan Çaykur Rizespor ve kendi sahasında oynadığı Kasımpaşa maçı olarak kayıtlara geçti.

ETO’O ATTI, ANTALYASPOR 14 PUAN TOPLADI
Antalyaspor, yıldız oyuncusu Samuel Eto’o’nun gol attığı 9 maçta ise 4 galibiyet, 3 yenilgi ve 2 beraberlik aldı. Kırmızı-beyazlılar bu maçlarda toplam 14 puan topladı. Samuel Eto’o, Medipol Başakşehir ve Eskişehirspor’a 2, Gençlerbirliği, Bursaspor, Beşiktaş, Akhisar Belediyespor, Kayserispor ve Galatasaray’a da 1’er gol attı.

3 BÜYÜKLERDEN SADECE FENERBAHÇE’YE GOL ATAMADI
Kamerunlu golcü, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynanan maçlarda sadece Fenerbahçe'ye karşı gol atamadı. Samuel Eto’o, 9. haftada Antalyaspor’un yeni stadyumu Antalya Arena’nın açılış maçında Beşiktaş ile oynanan ve 5-1 kaybedilen maçta takımının tek golünü attı. Eto’o, ligin 12. haftasında deplasmanda Galatasaray ile oynanan ve 3-3 berabere sonuçlanan Galatasaray maçında ise yine takımı adına 1 gole imzasını attı.

10 GOLLE KRALLIKTA ZİRVEDE
Spor Toto Süper Lig’de 12 hafta sonunda Samuel Eto’o attığı 10 golle, gol krallığında zirvede yer alıyor. Eto’o’yu 9 gollü Beşiktaşlı Mario Gomez, 8’er gollü Çaykur Rizesporlu Kweuke ve Akhisar Belediyesporlu Rodagella takip ediyor. 

Google+ WhatsApp