Esogü Hastanesi´nde Hasta Hakları Günü Kutlandı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi´nde 26 Ekim "Hasta Hakları Günü" çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu kapsamda Hastane Hasta İletişim ve Halkla İlişkiler Birimi ile Hasta Yardım Ekibi perso

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi´nde 26 Ekim "Hasta Hakları Günü" çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Bu kapsamda Hastane Hasta İletişim ve Halkla İlişkiler Birimi ile Hasta Yardım Ekibi personeli tarafından hastane poliklinikler girişindeki hastalar ile servislerde yatan hastalara çiçek verildi, çikolata ikram edildi, hasta hakları konusunda bilgilendirme yapıldı ve broşür dağıtıldı. Hasta hakları konusunda bilgilendirilen hastalar ve hasta yakınları duydukları memnuniyeti, görevli personele teşekkür ederek dile getirdi.
ESOGÜ Hastanesi Hasta İletişim Birimi´nin yürüttüğü çalışmalar ile; hasta hakları ihlallerinin ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan sorunların önlenmesini, sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılmasını, sağlık hizmetlerinin insan onuruna yakışır biçimde sunulmasını ve hastaların gerektiğinde hukuki korunma yollarını fiilen kullanabilmelerinin sağlanmasının amaçlandığı belirtildi.
(İHA-MET-Y)

24.10.2014 16:34:10 TSI

Google+ WhatsApp