Eskici Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü'nü Anlattı

Eskici Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü'nü Anlattı

Kayseri’deki kamu kurum ve kuruluşların il ve bölge müdürleri, Kayseri Valisi Orhan Düzgün başkanlığında yapılan toplantıda bir araya geldi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Erciyes Kamp ve Eğitim Merkezinde düzenlenen toplantıya, Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ün yanı sıra, vali yardımcıları ile kamu kurum ve kuruluşlarının bölge ve il müdürleri katıldı.
Toplantının açılışında konuşan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri’ye hizmet eden kamu kurumlarının birbirlerinin faaliyetlerini tanımalarını ve koordinasyonun eksiksiz bir şekilde sürdürülerek kamu yatırımlarının sorunsuz devamını amaçladıklarını belirtti.
Kamu kurum ve kuruluşlarındaki iş ve işlemlerin yürütülmesindeki koordinasyonların sağlandığı toplantıda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici de katılımcılara bir sunum yaptı. 2015 yılında il ve ilçelerde yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgiler veren Eskici, gerçekleştirilen büyük ve küçük projeler, yapımı biten spor tesisleri, kentteki sporcuların müsabakalardaki başarıları ve yapılması planlanan ihale ve projelere ilişkin bilgileri paylaştı.


 

Google+ WhatsApp