Erü'den KASKİ'ye Plaket

Erü'den KASKİ'ye Plaket

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi 5. sınıf öğrencilerinin su konusunda eğitimine destek veren KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan’a, ERÜ adına Prof. Dr. Osman Güney ile Prof. Dr. Osman Ceyhan tarafından bir teşekkür plaketi sunuldu.
Yaklaşık iki yıldır Erciyes üniversitesi ile birlikte doktor adayları için eğitim faaliyetleri düzenlediklerini kaydeden KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, “Tıp Fakültesi 5.sınıf öğrencilerine, Tesisler Şube Müdürümüz Mustafa Dağcı tarafından içme suyumuzun çeşitli süreçleri anlatılıyor. Bu kapsamda; içme suyunun temin şekli, miktarı, şebeke durumu, su kaynakları, su analizleri, atıksu, depo temizliği ve SCADA sistemi ile ilgili oldukça kapsamlı bilgiler veriliyor. Ayrıca öğrencilerimiz, içme suyu ve atıksu analizlerinin yapıldığı laboratuvarlarımızı da gezerek yerinde incelemelerde bulunuyorlar,” dedi.
Amaçlarının doktor adaylarının sağlıklı beden için gerekli olan suyu iyi tanımalarını sağlamak olduğunu açıklayan Prof. Dr. Osman Güney ise; “Şehrimize yaptığınız akıllıca yatırımlarınızı yakından takip ediyoruz. Bu yüzden de intörn örencilerimiz için sizden yardım talebinde bulunduk. Ve oldukça da yararını gördük. Karşılıklı çalışmalarımız önümüzdeki yıllarda da devem edecek. Bilinçli yönetiminiz ve yaklaşımlarından dolayı sizlere candan teşekkür ediyoruz,” diye konuştu.

Google+ WhatsApp