Erciyes'te Sıra Dışı Kostümler Yarıştı

Erciyes'te yapılan Red Bull Jump Freeze etkinliğinde sıra dışı kostümleriyle kayarak buz gibi suya atlayan yarışmacılar yarıştı.

Erciyes'te yapılan Red Bull Jump Freeze etkinliğinde sıra dışı kostümleriyle kayarak buz gibi suya atlayan yarışmacılar yarıştı. Sıra dışı yarışma, hafta sonunu Erciyes’te geçirenlerin büyük ilgisiyle karşılaştı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Erciyes A.Ş.’nin katkılarıyla geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi gören Red Bull Jump Freeze’de yarışmaya katılanlar eğlenceli kostümlerle kayarak buz gibi suyla dolu havuza atladılar. Yarışmacılara; Oyuncu İlayda Akdoğan, YouTuber Mervan Tepelioğlu, eski Survivor yarışmacısı ve Blogger Bulut Özdemiroğlu, Spor Spikeri Sinem Ökten, Women's Health Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Sibel Yeşilçay, Modacı Özlem Süer, Snowboard Sporcuları Çiçek Güney ve Memet Güney’den oluşan jüri tarafından puanlar verildi. Jürinin puanlarını, kostüm seçimi, atlayış performansı ve seyircinin tepkisi belirledi.
30 yarışmacının katıldığı eğlenceli günün sonunda kazanan Frozen Vikings takımı oldu. Nehir Solmaz ve Tolga Solmaz'dan oluşan Frozen Vikings takımı jüriyi en çok etkileyen ekip olarak Red Bull Kar Havuzu'nun bu yılki şampiyonluğunu elde etti. Yarışmada Badi Ekrem ile Hasan Karataş ikinciliği, Titanic Ship by Happens takımı ile Furkan Kılıç ve Bugay Çağlar da üçüncülüğü kazandı. En yaratıcı kostüm ödülünü ise Adeviye Semiz, Kimono Forever kostümüyle elde etti. Yarışmada derece alanlar ödüllerini Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı verdi.

Google+ WhatsApp