Erciyes Cumhuriyet Rallisi Forum Kayseri´den Start Alıyor

Her zaman ilkleri gerçekleştiren, İç Anadolu´nun en büyük alışveriş merkezi Forum Kayseri, 25-26 Ekim tarihlerinde yapılacak Erciyes Cumhuriyet Rallisi´ne ev sahipliği yapıyor. Kayseri´de ilk defa

Her zaman ilkleri gerçekleştiren, İç Anadolu´nun en büyük alışveriş merkezi Forum Kayseri, 25-26 Ekim tarihlerinde yapılacak Erciyes Cumhuriyet Rallisi´ne ev sahipliği yapıyor.
Kayseri´de ilk defa gerçekleştirilecek olan bu profesyonel organizasyonda, tüm Türkiye´den motor sporlarına gönül vermiş 60 ünlü rallici buluşacak. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu nezaretinde gerçekleştirilecek organizasyonun basın lansmanı 17 Ekim Cuma günü saat 15:00´te Forum Kayseri´de yapıldı. Organizasyonun detaylarının Kayseri medya mensupları ile paylaşıldığı basın toplantısında, yarışmanın, ralli araçlarının motor gücü ve teknik özelliklerine göre dört farklı kategoride düzenleneceği; şampiyonaya, 25 Ekim Cumartesi günü Forum Kayseri´den start verileceği belirtildi.
Toplam 125 km´lik bir parkurda yapılacak olan Erciyes Cumhuriyet Rallisi´nde 60 profesyonel ralli pilotu nefesleri kesecek. Ayrıca rallide yarışacak araçlardan bazıları ziyaretçilerin ve motor sporlarına ilgi duyanların yakından görebilmesi için tüm hafta boyunca Forum Kayseri´de sergilenecek.
(AG-Y)

18.10.2014 08:54:02 TSI

Google+ WhatsApp