ERCİYES ANADOLU HOLDİNG’İN MOBİLYA DEVLERİ MAĞAZA VE İSTİHDAMDA FARK YARATTI

ERCİYES ANADOLU HOLDİNG’İN MOBİLYA DEVLERİ MAĞAZA VE İSTİHDAMDA FARK YARATTI

Türkiye’nin lider mobilya markaları ile sektörün en büyük üreticisi konumunda olan Erciyes Anadolu Holding, 2020 yılında açtığı yeni bayilerle de bir rekora imza attı. Mobilya sektöründeki en geniş bayi ağına sahip grubu olan Erciyes Anadolu Holding; İstikbal, Bellona ve MondiHome markaları ile Türkiye çapında 182 yeni bayi açılışı gerçekleştirdi.

Mağazalaşma alanında yaptığı yatırımlarıyla dikkat çeken grup, açılan yeni mağazalarla birlikte 1.262 kişiye istihdam yaratmayı başardı.

 

Erciyes Anadolu Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Alpaslan Baki Ertekin; “Bize güvenen iş ortaklarımız ve çalışanlarımızın desteği ile pandemi sürecine rağmen büyümeye devam ediyoruz. 2020 yılında açılan 182 mağazamız için, 1.262 yeni personel alımı gerçekleştirdik.

Yapımı tamamlanan yeni tesislerimizle birlikte mobilyada en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Erciyes Anadolu Holding ve markaları olarak, sahip olduğumuz vizyon, ürün gruplarımızda

gerçekleştirdiğimiz yenilikler, mağazacılık ve üretim alanlarında yaptığımız yatırımlarla, üst seviyelere taşıdığımız perakendecilik

anlayışımız ve yeni büyüme hedeflerimizle, mobilya sektörünün lider markaları olarak emin adımlarla ilerlemekteyiz. Ülkemiz için en zor koşullarda dahi çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Google+ WhatsApp