Engelli Fatih´in Duygu Dolu Sevinci

Doğuştan bedensel ve zihinsel engelli olan 22 yaşındaki Fatih Keklik, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu´nun kendisine hediye ettiği tekerlekli sandalye ile hayata yeniden bağlandı. Etrafa g

Doğuştan bedensel ve zihinsel engelli olan 22 yaşındaki Fatih Keklik, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu´nun kendisine hediye ettiği tekerlekli sandalye ile hayata yeniden bağlandı. Etrafa gülücükler saçan Fatih, duygu dolu anlar yaşattı.
Tekerlekli sandalyesine binen Fatih, ilk turunu Başkan Rıdvan Fadıloğlu´un kendisini sürmesiyle evin içinde attı.
İLK TURUNU BAŞKAN RIDVAN FADILOĞLU´UN KENDİSİNİ SÜRMESİYLE EVİN İÇİNDE ATTI
Selimiye Mahallesi´nde ikamet eden Keklik ailesinin 22 yaşındaki doğuştan bedensel ve zihinsel engelli çocukları Fatih Keklik, ailesinin de desteği ile hayata tutunmaya çalışıyor. Maddi imkansızlıklar nedeniyle engelli oğluna tekerlekli sandalye alamayan baba Şaban Keklik, Şehitkamil Belediye Başkanlığına müracaat ederek, tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan gerekli incelemeler sonrasında aileye tekerlekli sandalye sözü verildi. Engelli Fatih Keklik´i baba evinde ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, tekerlekli sandalye ihtiyacı olan Fatih´e sürpriz yaparak, getirdiği tekerlekli sandalyeyi takdim etti. Tekerlekli sandalyeye bindirilen engelli Fatih Keklik, mutluluğunu attığı sevinç gülüşleriyle Başkan Rıdvan Fadıloğlu ve ailesiyle paylaştı. Tekerlekli sandalyesine binen Fatih, ilk turunu Başkan Rıdvan Fadıloğlu´un kendisini sürmesiyle evin içinde attı. Sevinci yüzüne yansıyan Fatih, gülüşleriyle de duydu dolu anlar yaşattı. Dakikalarca etrafa gülücükler saçan Fatih, hayata bir kez daha umutla bağlandı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Fatih´in mutlu olması kendilerini de mutlu ettiğini de belirterek, "Fatih yavrumuz doğumda bir rahatsızlık geçirmesi münasebetiyle hem zihinsel olarak hem de bedensel olarak sıkıntısı var. Öncelikle Rabbimden acil şifalar diliyorum. Ben ailesinden göstermiş olduğu bu bakımdan dolayı ailesine de teşekkür ediyorum. Tabi Fatih´in dışarıya çıkıp gezmesiyle ilgili sıkıntılarının olduğunu ailesi bize iletince, ekibimizde burada yaptıkları inceleme sonrası, bugün Fatih yavrumuzun arabasını teslim ettik. Tabi bizimde aileden dileğimiz Fatih´i mümkün olduğu kadar dışarıya çıkarıp, onun güneşlenmesini ve gezmesini sağlamalarıdır. Bundan sonra Fatih yavrumuz kendi imkanlarıyla da olsa çıkıp gezme imkanı bulacak. Fatih´in mutluluğu bizleri de fazlasıyla mutlu etti. Ben tekrardan geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum ve tekerlekli sandalyenin Fatih yavrumuza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
"OĞLUM EVDE BAĞLI OLMAYACAK VE DIŞARDA GEZİP HAVA ALMA İMKANI BULACAK"
Fatih´in annesi Özgür Keklik ise, çocuğunun mutlu olması için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ifade ederek, "Oğlum doğuştan bedensel ve zihinsel engelli olduğu için bir tekerlekli sandalye gerekiyordu. Fakat maddi imkansızlıklar sonucu tekerlekli sandalye alamıyorduk. En sonunda Şehitkamil Belediyesi´nin engelli vatandaşlar için tekerlekli sandalye dağıttıklarını duyduk ve biz de müracaat ettik. Yapılan incelemeler sonucunda bugün Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu bizzat evimizi ziyaret ederek oğlum için getirdikleri tekerlekli sandalyeyi hediye etti. Bundan sonra oğlum evde bağlı olmayacak ve tekerlekli sandalye ile dışarıda gezip hava alma imkanı bulacak. Oğlumu ve bizi sevindiren Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu´na ve ekibine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(ÖZR-VSA-Y)

27.10.2014 11:57:35 TSI

Google+ WhatsApp