Emlak Ve Gelir Müdürlüğünde

Emlak Ve Gelir Müdürlüğünde Hafta İçi Saat:19.00'da Kadar Cumartesi Ve Pazar Günleri Tam Gün Mesai

Emlak Ve Gelir Müdürlüğünde Hafta İçi Saat:19.00'da Kadar Cumartesi Ve Pazar Günleri Tam Gün Mesai

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2015 yılı Emlak Vergisi’nin ikinci taksitinin Kasım ayı içerisinde yatırılması gerektiğini hatırlatarak “Vergi Mükelleflerimiz için Cumartesi ve Pazar Günleri Emlak ve Gelir Müdürlüğü çalışanları tam mesai yapacaklardır. Bu neden ile 28-29 Kasım tarihleri arasında tam gün mesai ve 23-27 Kasım tarihleri arasında ise akşam saat 19.00’a kadar emlak vergisi tahsilâtı yapılabilmektedir“ dedi.
Hafta içi mesai saatlerinde yatırma imkânı olmayanlar…
Hafta içi mesai saatleri içerisinde yatırma imkanı olmayan mükellefler ile ulaşım zorluğu veya işlerin yoğunluğu sebebi ile vergilerini yatırmada zorluk çeken Emlak Vergisi Mükellefleri için veznelerin hafta sonu açık olacağını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, hafta içi saat: 19.00’da kadar, Cumartesi ve Pazar günleri tam gün mesai yapacaklarını kaydetti. Evinde internet olan vergi mükelleflerin isterlerse her türlü işlemlerini sanal yolla, yani inter-net üzerinden yapılabileceğini kaydetti.
kredi kartı ile hem öde, hem taksit yaptır, hem puan kazan…
Nakiti olmayan mükelleflerin isterlerse kredi kartı ile ödemelerini yapabileceklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç, evinde internet olan vergi mükelleflerin isterlerse her türlü işlemlerini sanal yolla, yani internet üzerinden yapılabileceğini altını çizdi.
Vergileriniz yatırım ve hizmet olarak size geri dönmektedir…
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, ödenen vergilerin belediye hizmetleri ile yine ilçe halkına park, yol, çocuk oyun alanı, yeşil alan, spor alanları gibi yatırımlar ile geri döndüğünü yani verginin hizmet olduğunun unutulmaması gerektiğini sözlerine eledi.

Google+ WhatsApp