Elazığ Toki´de Anahtar Teslimi Yapıldı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Elazığ´ın merkez Zafran Memur-Sen 2. etap bölgesinde yapılan konutların teslimleri başladı. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ Merkez Zafran M

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Elazığ´ın merkez Zafran Memur-Sen 2. etap bölgesinde yapılan konutların teslimleri başladı.
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ Merkez Zafran Memur-Sen 2. etap projesi bin 54 adet konutun 156 dairelik 1´inci teslimatı bugün yapıldı. Teslim törenine Memur-Sen Elazığ Şube Başkanı Murat Ergen ve konut alacaklar katıldı. Ergen, yapımı tamamlanan dairelerden ilkinin anahtarını sahibi Gülşen Gür´e verdi. Elazığ Memur-Sen Şube Başkanı Murat Ergen, bir takım çevreler tarafından provake edilmek istenen ve yapılamaz denilen projenin bugün bitmiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Anahtar tesliminin gerçekleşiyor olmasının kendileri için gurur kaynağı olduğunu belirten Ergen, "Buradaki konutları yaparak hem bizlere, hem de Elazığ ekonomisine katkı sunulmasından dolayı teşekkür ediyorum. Burada yeni bir mahalle oluşmasını sağlamak demek, Elazığ´da kira fiyatlarının ve konut fiyatlarının vatandaşımız için düşmesini sağlamaktır. Biz bu açıdan ciddi bir işe imza attığımızı düşünüyoruz. Tabi taktir kamu oyunumuzun ve burada oturacak kardeşlerimizindir. Ben burada oturacak ev sahibi vatandaşlarımıza şimdiden konutlarının hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Cumartesi günü Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezin´de Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce´nin katılımıyla bir anahtar teslim töreni de düzenleyeceklerini ifade eden Memur-Sen Elazığ Şube Başkanı Ergen, herkesi bu törene beklediklerini söyledi.
(HİV-YRT-AŞ-Y)

21.10.2014 14:48:53 TSI

Google+ WhatsApp