Ekonomi Yazarları İle Sanayi Gezisi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Hürriyet Gazetesi’nin ekonomi yazarları ile birlikte Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ve Serbest Bölge’yi gezdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Hürriyet Gazetesi’nin ekonomi yazarları ile birlikte Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ve Serbest Bölge’yi gezdi. Başkan Çelik, ekonomi yazarlarına Kayseri sanayisi hakkında bilgiler verdi.
Sanayi gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile birlikte Hürriyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Sefer Levent ile Ekonomi Yazarları Jale Özgentürk, Uğur Gürses ve Erdal Sağlam katıldı. Başkan Çelik ve yazarlar öncelikle Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bazı fabrikaları gezdiler.
Fabrika gezilerinin ardından Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ziyaret edildi. Başkan Mustafa Çelik, ekonomi yazarlarına Kayseri sanayisinin sadece mobilyadan ibaret olmadığını göstermek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini dile getirdi.
Ekonomi yazarlarına Kayseri Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgi veren OSB Başkanı Tahir Nursaçan, 22 milyon metrekare alanda kurulu olan Kayseri OSB’de 1300 firma bulunduğunu belirtti ve Türkiye’deki 10 OSB arasında olduklarını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Kayseri OSB’nin ardından Kayseri Serbest Bölgesi’ni de ziyaret ederek buradaki üretimle ilgili de bilgiler aktardı. 

Google+ WhatsApp