Dünyanın Dört Bir Yanından Erciyes’e Koştular

Dünyanın Dört Bir Yanından Erciyes’e Koştular

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla dünyanın sayılı kayak destinasyonlarından birisi haline gelen Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi, geçtiğimiz 10 gün içinde Güney Kore, Hollanda, Rusya ve Güney Afrika’dan gelen çok sayıda kayakseveri ağırladı. Aralarında sosyal medya fenomeni ve gazetecilerin de olduğu kayakseverlerin yazı ve paylaşımları Erciyes’in tanıtımına büyük katkı sağladı.

Türk Hava Yolları ile işbirliği içerisinde gerçekleştirilen program kapsamında dünyanın dört bir yanından Kayseri’ye gelen turistlerin sosyal medya paylaşımları oldukça dikkat çekti.

Erciyes başta olmak üzere Kapadokya ve Kayseri şehir merkezinden çok sayıda fotoğrafın yer aldığı paylaşımlarda yılkı atları, yemek kültürü, tarihi ve turistik mekanlar, oteller, alışveriş merkezleri gibi çok sayıda unsurun da tanıtımı yapıldı.

“DÜNYA’DA BİLİNEN BİR KAYAK MERKEZİ OLDUK”

Konuyla ilgili olarak bir değerlendirme yapan Erciyes A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı, Erciyes’in her geçen gün tüm dünyada bilinen bir kayak merkezi haline geldiğine vurgu yaparak, “Büyükşehir Belediyemizin gerçekleştirdiği yatırımlar ile dünyanın en önemli kayak merkezlerinden birisi haline gelen Erciyes, bugün artık bir yandan dünyanın dört bir yanından turistleri ağırlarken bir yandan da uluslararası organizasyonlara evsahipliği yapmaya devam ediyor. Türk Hava Yolları ile gerçekleştirdiğimiz ortak çalışmayla Güney Kore’den Hollanda’ya, Rusya’dan Güney Afrika’ya kadar dünyanın bir çok bölgesinden yüzlerce turisti Erciyes’te ağırladık. Bunların arasında yazarlar, gazeteciler ve sosyal medya fenomenleri de bulunuyor. Hem turistlerin hem de bu medya mensuplarının yazı ve paylaşımları, ülkelerinde büyük yankı uyandırdı. Bu da ERCİYES  için çok güzel bir tanıtım çalışması oldu” dedi.

KAR VOLEYBOLU AVRUPA KUPASI’NA DAVET

Dr. Cıngı, hafta sonu da yine Erciyes’te gerçekleştirilecek olan uluslararası organizasyona da dikkat çekerek, “11-13 Ocak tarihleri arasında Erciyes’te ‘Kar Voleybolu Avrupa Kupası’ gerçekleştirilecek. Erciyes olarak 3. kez bu organizasyona ev sahipliği yapıyoruz. Avrupa Kupası’na İsviçre, İtalya, Polonya, Rusya, Romanya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Kosova ve Türkiye olmak üzere 9 ülkeden 100’e yakın sporcu katılacak. Tüm hemşehrilerimizi, Avrupa’nın en önemli sporcularının katılacağı bu organizasyona davet ediyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.

Google+ WhatsApp