Dolandırıcılar Yaşlı Adamın Varını Yoğunu Aldı

Bursa´da 80 yaşındaki şahsa kendilerini komiser ve savcı olarak tanıtan dolandırıcılar, terör operasyonu yapacaklarını söyleyerek yaşlı adamın 3 bin 850 lirasını aldı. Edinilen bilgiye göre, Bursa´nı

Bursa´da 80 yaşındaki şahsa kendilerini komiser ve savcı olarak tanıtan dolandırıcılar, terör operasyonu yapacaklarını söyleyerek yaşlı adamın 3 bin 850 lirasını aldı.
Edinilen bilgiye göre, Bursa´nın Osmangazi ilçesinde yaşayan 80 yaşındaki M.O.´yu arayan dolandırıcılar, ´Terör örgütüne adın karıştı. Operasyon yapmamız´ lazım diyerek yaşlı adamdan ne kadar parası varsa yatırmasını istedi. Bunun üzerine paniğe kapılan M.O., hemen biriktirdiği parasını alıp PTT şubesinden belirtilen hesaba yatırdı. Parayı yatırdığını belirtmek için tekrar aynı numarayı arayan M.O., cevap alamayınca dolandırıldığını anladı. Durumu PTT müdürüne anlatan M.O., olay yerine gelen polis ekipleri tarafından polis merkezine götürüldü.
Yaptığının büyük bir hata olduğunu sonradan fark ettiğini ifade eden M.O., "Beni 2 kişi arayıp kendini komiser ve savcı olarak tanıttı. Terör operasyonu yapacaklarını ve ne kadar param varsa yatırmamı istedi. Hemen biriktirdiğim 3 bin 850 lirayı yatırdım. O parayı yemedim içmedim biriktirdim. Allah herkese akıl fikir versin" diye konuştu.
Polis, olayla ilgili tahkikat başlattı.
(SB-AÇ-CC-Y)

20.10.2014 15:27:29 TSI

Google+ WhatsApp