Develi'de İhtiyaç Sahibi Yüz Aileye İftar ve Sahur İkramı

Develi'de İhtiyaç Sahibi Yüz Aileye İftar ve Sahur İkramı

Develi Belediyesi’nin sponsorluğunda ve Develi Verenel Derneği Şubesi ile AK Parti Kadın Kollarının da desteğiyle Develi merkezinde yüze yakın aileye yapılan iftar ve sahur ikramı Ramazan Ayı boyunca hız kesmeden devam ediyor.

Develi Belediyesinin finanse ettiği, Verenel Derneği ile AK Parti Kadın Kollarının dağıtımını yaptığı iftar ve sahur ikramlarını hazırlandıkları yerde kontrol eden Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi Verenel Derneği Temsilcisi Mehmet Arslan ve AK Parti Kadın Kolları İlçe Teşkilatı Başkanı Elif İslamoğlu yürütülen yardım hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Hasta, yaşlı, bakıma muhtaç ve yemek hazırlamaya güç yetiremeyen kimselere yönelik yapılan bu hizmetin her Ramazan yapılması gerektiğini belirten Başkan Cabbar “Rahmet ve bereket ayı Ramazan ayında böylesi bir yardım kampanyası içinde olduğumuz için gönlümüz huzur içindedir. Tertemiz hazırlanan yiyeceklerimiz gönüllülük esasına bağlı olarak Verenel Derneğindeki ve AK Parti Kadın Kollarımızdaki kardeşlerimiz tarafından dağıtılarak ihtiyacı olan ailelerimizin yüklerini hafifletmiş oluyoruz. Ben böylesi hayır dua alınacak bir hizmet kampanyasına destek veren Verenel Derneğimize de AK Parti Kadın Kolları İlçe Teşkilatımıza da canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye’nin her yerinde yardım kampanyalarının içinde olan Verenel Derneği’nin Develi Belediyesinin böylesi güzel hizmetine de destek vermekten mutluluk duyduklarını belirten Verenel Derneği Temsilcisi Mehmet Arslan “Verenel Derneği Develi Temsilciliği olarak gücümüz yettiğince her türlü yardım faaliyetinin içerisinde olmayı kendimize borç biliyoruz. Böylesi bir hizmet başlattığı için Başkanımıza teşekkür ediyor, bu hizmetlerin sürekli olmasını temenni ediyorum” dedi. İftarlık ve sahurlukları ikram ederken çokça hayır dua aldıklarını belirten AK Parti Kadın Kolları Başkanı Elif İslamoğlu da “Böylesi bir hizmet kampanyasının içinde olduğumuz için Rabbimize ne kadar şükretsek azdır. Allah hepimize hayırlar yapabilmeyi nasip etsin. Bunlara vesile olan Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar’a da ayrıca teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu. 

Google+ WhatsApp