Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar 1 Kasım Seçimini Değerlendirdi

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar 1 Kasım Seçimini Değerlendirdi

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar 1 Kasım Seçimini Değerlendirdi

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi.
Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, "Öncelikle 1 Kasım seçimlerinin vatanımıza, milletimize, şehrimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Tabii ki 1 Kasım seçimleri ülkemizin geleceği açısından çok önemliydi, adeta biz çocuklarımızın geleceğini oyladık, hamd olsun Türk milleti sağduyulu bir şekilde davranarak, AK Parti tek başına iktidar yaptı ve böylece de 2023 hedeflerimize bir adım daha yaklaştık" dedi.
Cabbar, "Tabii bu seçim sadece Türkiye’nin seçimi değil de dünyanın birçok yerinde mazlum insanlar bu seçimi odaklanmıştı Suriye’de, Arakan’da, dünyanın neresinde olursa olsun mazlum halklar Gazze’de seçimin sonucunu merak ediyorlardı ve dua ediyorlardı. Onların dualarıyla milletimizin sağduyusuyla AK Parti tek başına iktidara geldi. Bundan sonra güzel hizmetlerimiz devam edecek,Tabii bu Kayserimiz açısından da çok güzel bir sonuçla ayrıldı" diyerek şu şekilde konuştu:
"Kayseri’de 2011 g?enel seçimlerindeki oyumuzu da aşarak rekor bir oyla 7 milletvekilimizi meclise gönderdik. 7 Haziran’daki seçimlerde de AK Partimiz yine gayretli bir şekilde çalışmıştı ama dediğim gibi adeta rekor kırarak büyük bir emeğe karşılık olarak 7 milletvekilini meclise gönderdi. Develimiz açısından da güzel bir seçim geçirdik. Develi’de 7 Haziran’da yaklaşık 21 bin 500 oy almıştık ama bu oyumuzu fazlalaştırarak 27 bin 600’e çıkardık. Hatta en yakın rakibimiz olan partiye de 21 bin oy fark attık. Burada ben emeği geçen herkese başta ilçe Başkanımız ve teşkilat üyelerimize, bize desteklerini veren tüm gönüldaşlarımıza ve dualarını eksik etmeyen hemşerilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum.
Biz iki defa sevindik çünkü kendi içimizden çıkmış biri olan Sami Dedeoğlu hayırsever hemşerimiz yedinci sıradan Milletvekili olarak meclise gönderdik. O da bizim için ayrı bir gurur vesilesi oldu. Hem tek başına iktidara gelmenin hemde içimizden çıkmış bir hemşerimizi vekil olarak meclise göndermenin mutluluğunu çoşkusunu doyasıya yaşadık. Tabii sorumluluğumuzun arttığını biliyoruz, bu bağlamda vatandaşımızdan dua almak için, onların gönlünü hoş etmek için, kaliteli hizmet etmek için, gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı bu yönde değerlendireceğiz. 1 Kasım seçimlerinin vatanımıza milletimize şehrimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, bize destek veren gönüldaşlarımıza da şükranlarımı sunuyorum, teşekkür ediyorum."

Google+ WhatsApp