Deva Partisi terör saldırısını kınadı

Deva Partisi terör saldırısını kınadı

Deva Partisi Kayseri İl Başkanı Begüm Başmısırlı, 17 Aralık hain terör saldırısının yıl dönümünde lanet okurken şehitlerimize rahmet diledi.

Deva Partisi Kayseri İl Başkanı Begüm Başmısırlı yaptığı açıklamada "Kayseri'mizin ve ülkemizin unutamayacağı, hafızalarda kara gün olarak kalan hain terör saldırısının yaşandığı gün olan 17 Aralık 2016 tarihinden günümüze 4 yıl geçse de daha dün yaşanmış gibi aynı acı ve üzüntüyü hissetmekteyiz. Bugün burada siyasi parti temsilciliğinin ötesinde bir anne, bir baba ve bir vatandaş olarak; hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimiz, gencecik fidanlarımız için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Öncelikle 15 vatan evladımıza Allah’tan rahmet yakınlarına ve yüce Türk milletine bir kez daha başsağlığı diliyoruz. Kalleş saldırıda yaralanan gazilerimize de tekrardan geçmiş olsun" dedi.
 
Başkan Begüm Başmısırlı, "Dileriz ki bir daha ne bu topraklarda ne de güzel ülkemizin herhangi bir yerinde böyle haince ve kalleşçe saldırılar yaşanmasın. Artık ne canların yitip gitmesine ne de geride kalan canların yanmasına milletçe tahammülümüz bulunmamaktadır. Hafızamızdan kolay kolay silinmeyecek bu kara günde tekrardan milletçe başımız sağ olsun" cümleleri kurdu.

Google+ WhatsApp