Derya Kuzusu Amatör Balıkçının Oltasına Takıldı

Alanya´da, tekneyle açıldığı denizde 28 kilo ağırlığında kuzu balığı tutan amatör balıkçı, avladığı balıkla birlikte kendisine malzemeleri satan işyeri sahibine giderek teşekkür etti. Alanya´da Ahmet

Alanya´da, tekneyle açıldığı denizde 28 kilo ağırlığında kuzu balığı tutan amatör balıkçı, avladığı balıkla birlikte kendisine malzemeleri satan işyeri sahibine giderek teşekkür etti.
Alanya´da Ahmet Ergin´in sahibi olduğu Akdeniz Av Galerisi dükkanına gelen İsmail Çınar, tekneyle balığa çıkacağını ve bunun için sağlam malzemelere ihtiyacı olduğunu söyledi. Gerekli malzemeleri alan Çınar, tekneyle açıldığı Akdeniz´de 28 kilo ağırlığında kuzu balığı yakaladı. Şaşkınlığını gizleyemeyen İsmail Çınar, kıyıya çıkar çıkmaz ilk iş olarak kendisine malzemeleri satan Ahmet Ergin´i ziyaret etti.
Çınar, yıllardır amatör olarak balıkçılıkla uğraştığını belirterek "Buradan malzemeleri aldıktan sonra denize açıldım ve bu kocaman balığı yakaladım. Mutluluğumu paylaşmak adına Ahmet Ergin´i ziyarete geldim" dedi.
Dükkan önünden geçen vatandaşlar bir süre dükkan önünde sergilenen balığı şaşkınlıkla izledi.
(RY-SK-HO-Y)

29.10.2014 16:49:38 TSI

Google+ WhatsApp