Denizlispor Yenilgiyi Telafi Edecek

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, hafta sonu evinde aldığı Boluspor yenilgisini deplasmanda kazanarak telafi etmeye çalışacak. Denizlispor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı hazı

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, hafta sonu evinde aldığı Boluspor yenilgisini deplasmanda kazanarak telafi etmeye çalışacak.
Denizlispor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Geçen hafta evinde Boluspor´a yenilerek ligdeki ilk mağlubiyetini alan yeşil-siyahlılarda moraller bozuldu. Boluspor maçına kadar 5 beraberlik ve 1 galibiyet alarak namağlup yoluna devam eden Denizlispor, Boluspor´a 3-0 yenilerek ligdeki bu unvanını da kaybetti. Hafta sonu deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Denizlispor bu maça 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.
Aldıkları mağlubiyetin ardından artık işi daha sıkı tutacaklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, "Kötü oynadığımız ve eksiklerimizin çok olduğu bir maçtan puansız ayrıldık. Bundan sonra çok daha dikkatli olmalıyız. Kayserispor ligin güçlü ekiplerinden. Biz de deplasmanlarda iyi oynayan bir ekibiz. İnşallah deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.
(EV-SK-SK-S)

28.10.2014 10:29:32 TSI

Google+ WhatsApp