Danışmentgazi Sosyal Tesislerinde Anne Çocuk Semineri

Melikgazi Belediyesi olarak SOSYAL BELEDİYECİLİK projelerine büyük önem verdiklerini ve bu amaç ile “Anne biliyor musun?” bir dizi seminer düzenlediklerini hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Danışmentgazi Sosyal ve Spor tesislerinde şehrimizde ikametgâh eden Suriyeli hanımların iştirak ettiği anne ve çocuk sağlığı konulu seminer verildiğini söyledi.

Melikgazi Belediyesi olarak her yıl anne ve çocuk sağlığı, çocuk bakımı ve gebelik gibi konularda hem eğitim seminerleri düzenlediklerini hatırlatan Başkan Büyükkılıç “Sosyal Sorumluluk ve Belediyecilik ilkesine önem veriyor ve çalışmalarımızı bu yönde uyguluyoruz.  Bu amaç ile Sosyal Belediyecilik projelerine hem öncülük ediyor ve ilk’leri gerçekleştiriyoruz. Bugün de Danışmentgazi Sosyal ve Spor Tesislerinde“ANNE BİLİYOR MUSUN?” Etkinlikleri ile gebelik, emzirme, bebek bakımı ve doğuma hazırlık gibi başlıklarla ANNE VE ÇOCUK SEMİNERLERİ tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Bu toplantıyı ise anlamlı kılan Suriyeli hanımlara verilmiş olmasıdır” dedi.

 

        Her zaman toplum, aile ve birey sağlığına önem verdiklerini ifade eden Başkan Dr. Memduh BüyükkılıçMelikgazi Belediyesi sosyal tesislerde gerçekleştirilen seminerlerin doktorlar ve konunun uzmanlarınca verildiğini  sözlerine ekledi.

Google+ WhatsApp