Cumhuriyet Bayramı Pınarbaşı´nda Coşkuyla Kutlandı

Cumhuriyetin kuruluşunun 91´ıncı yılı, tüm yurtta olduğu gibi Pınarbaşı´n da da coşkuyla kutlandı. Pınarbaşı Meydanı´ndaki Atatürk Anıtı´na çelenk sunumu ile başlayan kutlamaların ardından Pınarbaşı K

Cumhuriyetin kuruluşunun 91´ıncı yılı, tüm yurtta olduğu gibi Pınarbaşı´n da da coşkuyla kutlandı. Pınarbaşı Meydanı´ndaki Atatürk Anıtı´na çelenk sunumu ile başlayan kutlamaların ardından Pınarbaşı Kaymakamı Kamil Aksoy Kaymakamlık makamında protokol üyelerinin bayram tebriklerini kabul etti.
Pınarbaşı Meydanında devam eden törenlere Kaymakam Kamil Aksoy, Belediye Bakanı Dursun Ataş, Garnizon Komutanı Erdoğan Mutlu, İlçe Emniyet Müdürü i Temel Salman, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Pirci, İlçe Müftüsü Reşat Üstün ve diğer protokol üyeleri ile vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
Resmigeçit ile süren Cumhuriyet Bayramı töreni öğrencilerin okudukları şiirler ve folklor gösterileri ile devam etti. Törenin son kısmında ise, Cumhuriyetin 91´inci ylı etkinlikleri kapsamında Resim, Şiir, Spor ve kompozisyon dallarında düzenlenen yarışmalarda dereciye giren öğrencilere madalyalarını ve hediyelerini Pınarbaşı Kaymakamı Kamil Aksoy verdi.
Tören, protokol üyelerinin öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirmesi ile son buldu.
(AÖ-Y)

29.10.2014 12:49:26 TSI

Google+ WhatsApp