Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 başkan adayını daha açıklıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 başkan adayını daha açıklıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan genişletilmiş il başkanları toplantısında konuşuyor. Erdoğan'ın bugün 14 ilin daha başkan adaylarını açıklaması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 14 ilin daha başkan adaylarını açıklıyor.

İŞTE ADAYLAR:

Ağrı: Savcı Sayan

Aksaray: Enver Dinçer

Bilecik: Nihat Can

Erzincan: Cemalettin Başsoy

Edirne: Koray Uymaz

Iğdır: Adil Aşırım

Isparta: Şükrü Başdeğirmen

Kars: Ensar Erdoğdu

Kırşehir: Yaşar Bahçeci

Kütahya: Ahmet Sami Kutlu 

Siirt: Ali İlbaş

Tunceli: Gökhan Arslan

Van: Necded Takva

Zonguldak: Ömer Selim Alan

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan:"Parti bayrak ve afişleri ile sokakları donatmaya günümüz seçim şartlarında artık gerek yok. AK Parti olarak görüntü ve gürültü kirliği oluşturulan seçim kampanyalarını tamamen terk ediyoruz. Parti teşikilatlarımız asla görüntü kirliliğine müsade etmeyecek"

- Cumhurbaşkanı Erdoğan:"Seçim büroları ve parti binaları dışında hiç bir yere bayrak ve afiş asmayacağız"

Oldukça kapsamlı bir gündemle toplanan G20 Zirvesi'nde pek çok konuyu ele alma fırsatı bulduk. Devlet ve hükümet başkanları ile ikili görüşmeler, heyetler arası görüşmeler yaptık. Zirve sonuçlarıyla ilgili görüşlerimizi uluslararası medya ile paylaştık. Ardından Paraguay ve Venezuela'ya geçtik. 

'SOLUĞU YİNE ALMANYA'DA ALDI'

 

Biz böyle yoğun tempoda çalışırken, Anamuhalefetin başı da boş durmuyor. Ne zaman bir seçim olsa soluğu Almanya'da alıyor. Bu zat genellikle hep aynı ülkeye Almanya ve Avrupa'daki birkaç ülkeye gidiyor. Son seyahatinde de bir takım toplantılara katılmış, bir takım kişilerle görüşmüş. Programlarının neredeyse tamamının basına kapalı olması bu geziyi daha ilginç hale getirdi. 

Google+ WhatsApp