Çukurova, Fdh İnşaatını İnceledi

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Uzm. Dr. Zafer Çukurova, Fatsa Devlet Hastanesi´ni ziyaret ederek yapılan yeni hastane inşaatı ile ilgili incelemelerde bulundu. Ziyarette Uzm. Dr. Zafer Çuk

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Uzm. Dr. Zafer Çukurova, Fatsa Devlet Hastanesi´ni ziyaret ederek yapılan yeni hastane inşaatı ile ilgili incelemelerde bulundu.
Ziyarette Uzm. Dr. Zafer Çukurova´ya Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Küçükoğlu, Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Nurdoğan Karadağlıoğlu eşlik etti.
Ziyarette Fatsa Devlet Hastanesi´nin inşaat alanı ve mevcut binasını inceleyen Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Uzm. Dr. Zafer Çukurova hastanede muayene olmaya gelen vatandaşlarla sohbet ederek `geçmiş olsun´ dileklerinde bulundu.

"DEVLET HASTANESİNİN ÖZEL ÇINAR HASTANESİ´NE TAŞINMASI ŞUAN İÇİN SÖZ KONUSU DEĞİL"
Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Uzm. Dr. Zafer Çukurova, "Mevcut Fatsa Devlet Hastanesi´nin inşaat halinde olması nedeniyle geçici bir süre için hastanemizin polikliniklerini taşıyabileceğimiz şartlara uygun bir bina arayışı içindeyiz. İlçe içinde hizmeti bir bütün halinde vermek için uygun bir yer var mı yok mu onu araştıracağız. Yeni Ünye Devlet Hastanesi bina inşaatını bir an önce bitirerek hizmetleri Ünye hastanemize de aktarabiliriz. Bu konuda çaba sarf edeceğiz. Fatsa Devlet Hastanesi´nin geçici bir süre için, Özel Çınar Hastanesi binasına taşınması şu an için söz konusu değildir. Çınar Hastanesi´nin mali hazinedeki şark kararı kaldırılmadıkça kiralama işlemi yapmamız mümkün değildir. Bu konuyla ilgili yapılan açıklama tamamen yanlış bir açıklamadır. Bunu herkesin bilmesini istiyorum" dedi.
(AA-SLH-Y)

17.10.2014 15:54:44 TSI

Google+ WhatsApp