Çolakbayrakdar "Yeni Alternatif Yollar Açıyoruz"

Çolakbayrakdar "Yeni Alternatif Yollar Açıyoruz"

İnsan ve proje odaklı hizmetleri, sürekli yenilikleriyle dikkat çeken Kocasinan Belediyesi ulaşımın kalitesini, hızını ve güvenliğini artırmak için yolları yenilemenin yanında yeni ve alternatif yollar da yapıyor.
Yol ve ulaşım hizmetlerinin şehir hayatını kolaylaştırıp, yaşanabilir kıldığını vurgulayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Büyüyen, gelişen ve genişleyen Kocasinan’da imarlı, modern yeni yaşam ve yerleşim birimleri hızla çoğalıyor. Geçen yılki boş arazilerde bugün imarlı konutlar boy gösteriyor. Bu gelişimi bütün Kocasinan’a yaymada, hızını artırmada yeni yolların, ulaşım arterlerinin önemini bilerek çalışıyoruz" dedi.
Kocasinan’da çeşitli projelerle her mahallede bir şantiye kurduklarına dikkat çeken Başkan Ahmet Çolakbayrakdar," Bir yere gitmek ve hizmet götürmek için önce yola ihtiyacınız vardır. Kocasinan’da yeni yaşam ve yerleşim merkezleri içinde çok sayıda konut yapılıyor. Biz de buralardaki imar planında yer alan yolları açıyor, yeni konuta vatandaş taşınınca asfalt kaplıyoruz. Bunun için ulaşımı; güvenli, kaliteli ve akıcı hale getirmek, trafiği rahatlatmak için yeni yollar yapmaya özen gösteriyoruz" dedi.
’Yeni Kayseri Kocasinan’da kurulacak, Kocasinan Kayseri’nin Yeni Yüzü Olacak’ sloganını kendi hatırlatan Başkan Çolakbayrakdar," Bu nedenle gelişen bölgelerdeki yolların yapımına hız verdik. Herkesin hayatını kolaylaştırmak, yaşanabilir mekanlar sunmak; yeni yerleşim birimlerinin ulaşımını kolaylaştırmak için yeni yollar açıyoruz. Beşparmak, Yakut, Erkilet, Yıldızevler, Zümrüt, Turgut Reis, Hasanarpa, Vatan, Kızık, Taşhan, Çevril ve kırsal mahallelerimizde yeni yol çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp