Çocuklarını Göremeyince Barajda İntihara Kalkıştı

Kocaeli´de boşandığı eşinin çocuklarını kendisine göstermediği gerekçesiyle psikolojisinin bozulduğu öğrenilen bir şahıs, Yuvacık Barajı´nda intihar teşebbüsünde bulundu. Alınan bilgiye göre, 112 s

Kocaeli´de boşandığı eşinin çocuklarını kendisine göstermediği gerekçesiyle psikolojisinin bozulduğu öğrenilen bir şahıs, Yuvacık Barajı´nda intihar teşebbüsünde bulundu.
Alınan bilgiye göre, 112 sağlık ekiplerini arayan Sinan isimli şahıs, Başiskele Yuvacık Barajı mevkisinde olduğunu ve intihar edeceğini söyledi. İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, baraj çevresinde araçlarından inerek bütün bölgeyi tararken itfaiye ekiplerinin botu baraj içerisinde yüzeysel arama yaptı.
Aramalar devam ettiği esnada polis ekipleri intihar edeceğini söylediği iddia edilen şahsın telefonuna ulaşarak yerini belirledi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından araca alınan Sinan isimli şahsın psikolojisinin bozuk olduğu ve bir süre önce de eşinden boşandığı, eşinin çocuklarını kendisine göstermediğini söylediği öğrenildi. Şahıs ifadesi alınmak üzere Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne götürüldü.
(NA-KÜ-HO-Y)

17.10.2014 16:55:47 TSI

Google+ WhatsApp