Çocuk Gelin İntihar Etti

Niğde´de 4 ay önce ailelerin rızasıyla evlendirildiği ileri sürülen çocuk gelin, tabancayla başına ateş ederek intihar etti. Edinilen bilgiye göre Elmalı köyünde meydana gelen olayda 13 yaşındaki H

Niğde´de 4 ay önce ailelerin rızasıyla evlendirildiği ileri sürülen çocuk gelin, tabancayla başına ateş ederek intihar etti.
Edinilen bilgiye göre Elmalı köyünde meydana gelen olayda 13 yaşındaki H.Ü.´nün 23 yaşındaki İ.A. ile ailelerinin rızası ile 4 ay önce evlendirildiği ileri sürüldü. Çocuk gelin H.Ü. kayınbabasının evinde tabanca ile kafasına ateş etti. Silah sesini duyan A.İ. ve yakınları, H.Ü.´yü başından vurulmuş bir şekilde yerde yatarken buldu. Olay yerine çağrılan 112 ekibi 13 yaşındaki H.Ü.´nün hayatını kaybettiğini belirledi.
Niğde Cumhuriyet Savcılığı tarafından olayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken, H.Ü.´nün eşi İ.A., babası ve annesi ile köy muhtarı ifadelerinin alınması için Jandarma komutanlığına götürüldü. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.
(AÖ-AÖ-Y)

21.10.2014 15:53:51 TSI

Google+ WhatsApp