Cizre şehidinin seslendirdiği şiir yürekleri dağladı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, zırhlı aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan 3 askerden biri olan İzmirli Necati Yenikapı’nın sosyal medyada şehit olmadan önce kendi görüntüsüyle paylaştığı Gidiyorsun adlı şiiri okuması yürekleri dağladı.

Cizre ilçesinde, güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK üyeleri arasında çatışmalar devam ederken, örgüt üyeleri bir zırhlı aracın geçişi sırasında yola önceden döşediği mayını patlattı. Olayda, 3 asker şehit oldu. Patlamada şehit olan askerlerden İzmirli Necati Yenikapı’nın evine ise acı haber çabuk ulaştı. Yenikapı’nın şehit olduğu haberi askeri yetkililer tarafından aileye iletilirken, şehit evi Türk bayraklarıyla donatıldı.

YÜREKLERİ DAĞLAYAN ŞİİR

Şehit Necati Yenikapı’nın sosyal medyada kendi görüntüsüyle seslendirdiği bir şiiri ortaya çıktı. Gidiyorsun adlı şiiri seslendiren şehit Yenikapı’nın bu son görüntüsü izleyen herkese duygu dolu anlar yaşattı. Şiir okumayı seven ve sosyal medyada sık sık şiirler paylaşan şehidin bu görüntüsü yürekleri dağladı. Özelikle şiirde yer alan ifadeler herkesin içini acıtırken, şehidin seslendirdiği bu şiir kısa sürede binlerce kullanıcı tarafından paylaşım rekoru kırdı.

Google+ WhatsApp