CİP metrobüsle kafa kafaya çarpıştı

E-5 Karayolu İncirli mevkiinde metrobüs yoluna giren bir CİP ile metrobüs kafa kafaya çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı.

E-5 Karayolu Avcılar istikametine ilerlemekte olan bir metrobüsle Topkapı istikametine seyir halinde olan bir CİP İncirli'de kafa kafaya çarpıştı. Olay iddialara göre şöyle gelişti. Topkapı istikametine ilerlemekte olan 34 NYZ 99 plakalı lüks CİP sürücüsü direksiyon hâkimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrobüs yoluna giren CİP karşı istikametten gelen metrobüsle kafa kafaya çarpıştı. CİP içerisindeki sürücü olduğu yerde sıkıştı. Sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, metrobüs içerisinde bulunan 3 yolcu da çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Lüks otomobilin aşırı hızlı olduğunu ifade eden bir görgü şahidi,’’ Metrobüs normal geliyordu. CİP aşırı hızlı bir şekilde geliyordu. Bir anda dengesini kaybetti. Bariyerlere vura vura metrobüs yoluna girdi. Metrobüs yolunda takla atmaya başladı son olarakta metrobüsle çarpıştı’’ diye konuştu. Kaza nedeniyle metrobüs seferleri yaklaşık 1 saat dururken vatandaşlar yürümek zorunda kaldı. İtfaiye ve İstanbul Büyükşehir Belediye ekiplerinin çalışmalarıyla kazaya karışan CİP ve metrobüs çekici yardımıyla kaldırıldı. Kumlama ve temizleme çalışmalarının ardından metrobüs seferleri normale döndü.

Google+ WhatsApp