CHP’li eski belediye başkanı hayatını kaybetti!

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinin CHP’li eski Belediye Başkanı Ahmet Yılmaz (66) direksiyon başında kalp krizi geçirmesi sonucu kaza yaptı. Eski belediye başkanı kaza sonucu yaşamını yitirdi.

İddiaya göre; 27 SN 128 plakalı otomobiliyle İpekyolunda seyir halinde olan Ahmet Yılmaz, Zeugma Müzesi önünde direksiyon başında kalp krizi geçirdi. Otomobilde tek başına olan Yılmaz, direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüjdeki demir korkulukları devirdi. Karşı şeride geçen Ahmet Yılmaz yönetimindeki otomobil, 28 YE 127, 27 VN 725 ve 34 HP 6833 plakalı araçlara çarptıktan sonra durabildi. Kazada Şehitkamil İlçesinin CHP’li eski Belediye Başkanı Ahmet Yılmaz ve diğer araçlarda bulunan 2 kişi ağır bir şekilde yaralandı. Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi. Aracının içinde sıkışan Yılmaz, itfaiye tarafından çıkartıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Yılmaz, kaldırıldığı Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazayı duyan Yılmaz’ın yakınları ve CHP’liler hastaneye akın etti. Hastane morgundan alınan cenaze, otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Morguna kaldırılırken diğer yaralıların hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. 

DEMİR, OTOMOBİLİN CAMINDAN GİRİP ÖN PANELE SAPLANDI 

Giresun’dan bayram tatili için Gaziantep’e giden öğretmen ve ailesi de aynı kazada ölümden döndü. Kaza nedeniyle yerinden kopan ve ok gibi fırlayan demir parçası, öğretmenin kullandığı otomobilin camını delerek ön panele saplandı. Otomobilde sürücüyle birlikte eşi ve bir de çocuğu olduğu öğrenildi. Şans eseri otomobilde yaralanan olmadı. 

Kaza nedeniyle yol uzun süre trafiğe kapandı. Araçların kaldırılmasıyla birlikte yol yeniden trafiğe açılırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Ahmet Yılmaz’ın 1977 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra Adana’da cumhuriyet savcısı olarak görev yaptı. 1982 yılında bu görevinden istifa eden Yılmaz, serbest avukat olarak mesleğini icra etmeye devam etti. 1989 yılında siyasete atılan Yılmaz, aynı yıl CHP’den Gaziantep’in Şehitkamil İlçesinin ilk belediye başkanı seçildi. Ahmet Yılmaz’ın evli ve avukat olan iki erkek çocuğu olduğu öğrenildi

Google+ WhatsApp