CHP'li İlgezdi'den 'makam aracı' açıklaması

Kağıthane'de bir kişinin kafasından vurularak infaz edildiği lüks otomobilin kendisine ait makam aracı olduğu iddia edilen CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi açıklama yaptı. İlgezdi, “Basın yayın organlarında söz konusu taşıtı makam aracı olarak kullandığıma dair haberler, hakikatlere aykırıdır” dedi.

Kağıthane'de 06 BG 3143 plakalı lüks otomobilin sürücüsü Gökhan Arıcan (35) araçta başından vurularak infaz edilmişti. İnfazın gerçekleştirildiği lüks otomobilin ise CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'nin makam aracı olduğu öne sürülmüştü. Konuyla ilgili İlgezdi'den resmi açıklama geldi.
İlgezdi yaptığı yazılı açıklamada, "Basın yayın organlarında söz konusu taşıtı makam aracı olarak kullandığıma dair haberler, hakikatlere aykırıdır. Bahse konu araç, gerek şahsım ve gerekse de yakınlarım adına kayıtlı olmadığı gibi kira vb. hukuki ilişkiye dayalı kullanılmamıştır. Tarafımca hiçbir zaman kullanılmamış araç ile ilgili avukatım tarafından soruşturmayı yürüten adli makamlar nezdinde girişimde bulunulmuş olup, şahsımı karalamaya yönelik ve asılsız haberlerle ilgili şikayet ve yasal başvuru haklarım kullanılacaktır. Aracın şahsımla hiçbir ilgisi olmadığını kamuoyuna saygıyla duyururum" ifadesini kullandı. 

Google+ WhatsApp