Çdso´dan Bm İçin Özel Konser Adana

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO), Birleşmiş Milletler´in (BM) 69. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla özel konser verecek. 24 Ekim Cuma günü gerçekleşecek konseri bir çok prestijli uluslararası

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO), Birleşmiş Milletler´in (BM) 69. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla özel konser verecek.
24 Ekim Cuma günü gerçekleşecek konseri bir çok prestijli uluslararası ödüle sahip piyanist ve şef olarak aktif sanatsal yaşamını sürdürmekte olan, Macaristan´ın Başkenti Budapeşte´deki Macaristan Radyo Televizyon Orkestrası´nın daimi şefliğini yapan, ölümüne kadar Berlin Filarmoni Orkestrasının dünyaca ünlü şefi Cladio Abbado´nun asistanlığını yapan orkestra şefi Alpaslan Ertüngealp yönetecek.
Konsere solist olarak katılan, dünyaca ünlü Japon asıllı Alman piyanist Alice Sara Ott, Avrupa ve Japonya´nın büyük ve önemli salonlardaki konserleri ile olağanüstü eleştiriler aldı. Henüz daha 13 yaşındayken Hamamatsu yarışmasında "En Büyük İstikbal Vadeden Genç Sanatçı" ibaresi ile selamlanan Alice Sara Ott, Adana´da ilk kez sanatseverlerle buluşacak.
Programda, B. Bartok "Piyano Konçertosu N0:3 ve L.V.Beethoven "Senfoni N0:3 (Eroica)" seslendirilecek.
BB´nin Kuruluşunun 69. yıl dönümü Konseri, Adana Büyükşehir Belediyesi Konser Salonu´nda saat 20.00´de gerçekleştirilecek.
(ELF-YHY-Y)

20.10.2014 14:11:46 TSI

Google+ WhatsApp