Çaykur Rizespor

Spor Toto Süper Lig´in 6. haftasında Çaykur Rizespor, kendi evinde Balıkesirspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehme

Spor Toto Süper Lig´in 6. haftasında Çaykur Rizespor, kendi evinde Balıkesirspor ile 2-2 berabere kaldı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, kazanılması gereken bir müsabakayı berabere bitirdiklerini belirterek, "Evimizde kazanamama baskısı ile sahadaydık. İyi oynadığımız dakikalarda mağlup duruma düştük. Rakibi kovalayan bir durumdaydık. Rakip attı biz atmaya çalıştık. İlk yarı Holosko ile ikinci yarıda Deniz ile kaçırdığımız gol pozisyonları var. Bunlardan biri gol olsa skor farklı olabilirdi. İlk devre iyiydik. İkinci yarıda talaşa kapıldık. Yine duran toptan gol yedik. Bunu bir an önce çözmeliyiz. Buna çok çalıştık ama yine birbirinin fotokopisi gibi goller yiyoruz. Bu üzücü bir durum. Geriden gelerek beraberliği bulmak önemliydi. Kazanıp basamakları çıkmamız önemliydi. Ama bir puan alabildik. Rakibin ilk atağında gol yedik. İkinci yarıda da rakip golle başladık. Telaşa kapıldık. Bireysel anlamada öne çıkmamız gerekliydi olmadı üzgünüz. Kendi evimizde kazanıp yolumuza devam etmek isterdik. Bir puan iyi mi? Geriden gelerek bir puan almak iyi. Yine de oyuncularımı tebrik ediyorum. Milli takımdan dönen oyucuların yorgunluğu bizi etkiledi. Bugün her ne olursa olsun kazanmalıydık" diye konuştu.

BALIKESİRSPOR CEPHESİ
Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, maçın başından sonuna kadar Çaykur Rizespor´un üstün göründüğünü ama buna rağmen kendilerinin öne geçtiklerini söyleyerek, "Golden sonra panik yaptık. Kalemizde golü gördük. İkinci yarıya iyi başlayıp yine öne geçtik. Ardından yine panik yaptık yine maç berabere geldi. Sonuç olarak kazanamadık ama kaybetmedik de sevinçliyiz. İki ölü toptan gol yedik. Rakibe çok fazla pozisyon vermedik. Hakemlerin çifte standart kararları var bu yüzden itirazlarımız oldu" şeklinde konuştu.
(AK-BH-S)

20.10.2014 22:52:30 TSI

Google+ WhatsApp