Camilerin Halısı Da Melikgazi Belediyesinden

Camilerin Halısı Da Melikgazi Belediyesinden

Camilerin Halısı Da Melikgazi Belediyesinden

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak ilçe sınırları içerisinde yer alan camilerin bakım ve onarımların gerçekleştirildiği gibi yer döşeme ve halı eksiklikleri bulunanların da Meclis Kararı ile hizmeti yerine getirdiklerini söyledi.
267 camide günlük melikgazi hizmeti
İlçe sınırları içerisinde 276 cami bulunduğunu ve bunların tamamının Melikgazi Belediyesi Temizlik Hizmetleri bünyesinde kurulan Cami Temizleme Ve Bakım Birimince temizlenerek bakım ve onarımlarının yapıldığını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi olarak hiçbir hizmeti bu bizim görevimiz değil demedik. Eğitim de, sağlık ta, spor da ve inanç kurumlarında yer alan her türlü bakım ve onarımı üslendik. Hatta bu tür tesisleri inşa ettik. 9 okul binası yaptık hizmete sunduk. 7 sağlık merkezi yaptık hizmete sunduk. 5 polis merkezi tahsis ettik. 267 camimizin iç ve dış temizlik ile çevre düzenlemesini yapıyoruz, Melikgazi İlçe Müftülüğümüzün talepleri doğrultusunda 2367 m2 cami halı ihale ettik. Bu cami halılarını eksik olan camilerimizde kullanacağız.” dedi.
Melikgazi her yerde…
Melikgazi Belediyesince bu yıl 1 cami inşaatı ile 12 cami onarımı gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi her yerde ilkesi ile hizmet türü ve biçimi demeden, bu bizim işimiz değil demeden halkın ve kamunun yararına tüm hizmetleri sahiplendiklerini sözlerine ekledi.

Google+ WhatsApp