Çakıroğlu: "hiç Kimse Trabzonlu Bir Oyuncuyu Hain İlan Edemez"

Trabzonspor eski başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru´nun kadro dışı bırakılmasına sert tepki gösterdi. Trabzonspor´da gerçekleşmesi muhtemel seçimlerde başkan adayı

Trabzonspor eski başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru´nun kadro dışı bırakılmasına sert tepki gösterdi.
Trabzonspor´da gerçekleşmesi muhtemel seçimlerde başkan adayı olacağını açıklayan eski başkan yardımcısı Sebahatin Çakıroğlu, "Kimse Trabzonlu bir oyuncuyu hain ilan ederek kadro dışı bırakamaz. Trabzon´un tarihinde hain çıkmamıştır. Esas hain kendi yaptığı yanlışları, hataları örtmek için oyuncusunu hain ilan edip toplumun önüne atanlardır" dedi.
Trabzonspor´un içinde bulunduğu durumun içler acısı olduğunu ve bundan büyük bir üzüntü duyduğunu belirten Çakıroğlu, "Mustafa Yumlu´nun ve Zeki Yavru´nun kadro dışı bırakılarak hain ilan edilmesi yanlıştan da öte büyük bir skandaldır. Büyük bir ayıptır" diye konuştu.
Çakıroğlu, bir oyuncunun performansından dolayı oynatılamayabileceğini vurgulayarak, "Kadroya almayabilirsiniz. Buna kimsenin bir şey diyeceği yok. Kendi evladını hain ilan ederek toplumun önüne atmazsınız. Biz seçimden önce ´öze dönüş´ diye bir projeyle delegenin karşısına çıkmıştık. Yeniden yapılanma ve kendi değerleriyle barışık bir Trabzonspor düşüncesiydi hedefimiz. Ben bu hedeflerden uzaklaşıldığı için ve kulübe siyaset bulaştığı için görevimden istifa etmiştim. Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru´yu hain ilan ederek mi ´öze´ döneceksiniz? Trabzon geçmişiyle, tarihiyle her zaman örnek bir şehir olmuştur. Bu şehir hiçbir zaman hain çıkartmamıştır. Kendi yanlışlarını örtmek isteyen yönetim bu oyuncuları hain ilan ederek toplum önüne atmıştır. Bu büyük bir ayıptır. Trabzonspor tarihine sürülmüş kara bir lekedir" şeklinde konuştu.
Trabzonspor eski başkan yardımcısı Çakıroğlu, "Bütün bu yanlışlar ortadayken, camianın geleceği adına Trabzon şehrinin dinamikleri harekete geçmelidir. Taraftar, eski yönetici, futbolcu harekete geçerek bu kulübe sahip çıkmalı. Yapılan bu yanlışlara Trabzonspor´un geleceği adına dur denmelidir" ifadelerini kullandı.
(GÖK-SK-S)

28.10.2014 16:06:43 TSI

Google+ WhatsApp