Çakır, Doğanşehir´in Erkenek Mahallesi´nde İncelemelerde Bulundu

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Doğanşehir Belediyesi´ne bağlı Erkenek Mahallesi´ndeki asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Doğanşehir İlçesi Erkenek Ma

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Doğanşehir Belediyesi´ne bağlı Erkenek Mahallesi´ndeki asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Doğanşehir İlçesi Erkenek Mahalle gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır´ın yanı sıra, Genel Sekreter Yardımcıları Ertan Mumcu, Zeki Sarılar, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ile bazı daire başkanları ve şube müdürleri de katıldı.
Yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür eden Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, "Gerçekten çok güzel çalışmalar yapılmakta. Bu sene Büyükşehir olmamıza rağmen, özverili gayretler neticesinde birçok çalışma yapıldı. Büyükşehir Belediyemizin önümüzdeki yıllarda daha büyük çalışmalar yapacağına inanıyorum. İnşallah önümüzdeki sene Erkenek daha güzel bir görünüme kavuşmuş olacak. Erkenek´liler tozdan ve çamurdan kurtulmuş olacaklar. Yapılan bu hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum, daha da güzel hizmetler yapacağına inanıyorum" dedi.
Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Doğanşehir ilçemizde biri statik, diğeri de sıcak asfalt ekibi olmak üzere iki ekibimiz çalışmalarına devam ediyor. Erkenek Malatya´mızın güzide yerleşim yerlerinden biri. Özellikle burada üç noktada asfalt eksikliği vardı, şu anda bu noktalardan birinde sıcak asfalt çalışması yapıyoruz. 2 kilometre olan bu alandaki çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlamış olacağız" dedi.
Bazı cadde ve sokaklarda altyapı eksikliğinin olduğunu belirten Başkan Çakır, "Yıllar önce yapılmış olan ve şu anda yıpranmış durumdaki alt yapı eksikliklerini de programa aldık. Alt yapı çalışmalarını tamamladıktan sonra buralarda kilit taşı döşemesi yapılacak. Bu bölgemizde yaptığımız çalışmaları Doğanşehir belediyemiz ile birlikte planlıyoruz.
Büyükşehir Belediyesi olarak insanımıza kaliteli hizmeti götürmek ve hizmet kalitesini yükseltmek için özverili bir çaba içerisindeyiz. Halkımız bizden çok ciddi bir hizmet bekliyor. Büyükşehir Belediyesi olarak bu beklentileri karşılama gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu sene çok ciddi çalışmalar yapıldı, önümüzdeki yıl hedefimiz yaptığımız çalışmaları iki katına çıkarmak olacaktır. Bunun için ciddi bir yapılanma gerekiyor ve bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah önümüzdeki sene grup yolları başta olmak üzere ilçelerimizde yol sorununu çözmüş olacağız. Önümüzdeki yıl ilçelerimizde alt yapı çalışmalarına başlayacağız. Altyapısı tamamlanan ilçelerimizin caddelerini ve meydanlarını bir prestij caddesine ve meydanına dönüştüreceğiz. Sahada özverili bir şekilde çalışan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
(BK-ÖK-Y)

26.10.2014 14:29:10 TSI

Google+ WhatsApp