Büyükşehir Huzur'u Eve Taşıyor

Büyükşehir Huzur'u Eve Taşıyor

Büyükşehir Huzur'u Eve Taşıyor

Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) bünyesindeki Huzur Çınarı ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmetlerini evlere taşıdı. Aile danışmanlarının katılımıyla yapılan apartman toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in eşi İkbal Çelik de katıldı.
KAYMEK ve Genç KAYMEK tesislerinde aile danışmanlığı hizmeti veren Huzur Çınarı, hizmeti vatandaşın ayağına götürüyor. Huzur Çınarı aile danışmanlarının yapmış olduğu apartman toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in eşi İkbal Çelik de katıldı. İkbal Çelik ve KAYMEK Müdürü Mürşide Gonca Aslan’ın iştirakiyle Mimarsinan-Bahçelievler Mahallesi’ndeki Yıldız Apartmanı’nda yapılan toplantıda, hanımlara ailenin önemi anlatıldı.
Toplantıya Aile Danışmanları Gönül Nart, Nuriye Tutucu ve Sabahat Bayar katıldı. Amaçlarının aileleri bir arada tutabilmek için sorunları ortadan kaldırmak olduğunu ifade eden Aile Danışmanı Gönül Nart, "Büyükşehir Belediye Başkanımız çok güzel imkanlar verdi. KAYMEK tesislerinde verdiğimiz hizmeti apartman toplantıları ile evlere de getiriyoruz. Çocuk, aile, ergenlik, kişisel sorunlar, uyum bozuklukları gibi aklınıza gelebilecek her tür konuda yardımcı oluyoruz" dedi.

Google+ WhatsApp