Buski´nin Başarısı Ödülle Taçlandı

Ekonomi ve haber dergisi Sky Reporter´ın "Business Challenge 2014" anketi neticesine göre başarılı kurum ve kuruluşlara verdiği ödüle bu yıl Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü layık gör

Ekonomi ve haber dergisi Sky Reporter´ın "Business Challenge 2014" anketi neticesine göre başarılı kurum ve kuruluşlara verdiği ödüle bu yıl Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü layık görüldü.
Derginin 6 yıldır verdiği ödülün bu seneki sahibi olan BUSKİ Genel Müdürlüğü, bir büyük başarıya daha imza attı. BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, başarı plaketini, BUSKİ Genel Müdürlüğü´nde düzenlenen törenle, Sky Reporter Haber Müdürü Erdoğan Çiçek´in elinden aldı.
Büyükşehir Belediyesi´nin yol göstericiliği ve öncülüğünde gerçekleştirdikleri alt yapı çalışmalarıyla, Bursalılara hizmetin en iyisini sunmanın gayretinde olduklarını dile getiren BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, Sky Reporter Dergisi´nin kendilerini ödüle layık görmelerinden büyük onur duyduklarını vurguladı. Altyapı çalışmalarına bundan sonraki süreçte de artan tempoyla devam edeceklerini belirten Çetinavcı, çalışmalarını oylarıyla ödüllendiren Sky Reporter Dergisi okuyucularına teşekkür etti.
Sky Reporter Dergisi´nin, "Business Challenge 2014" anket çalışması kapsamında alanında başarılı kamu kurumları ile özel kuruluşlara verdiği ödüle bugüne kadar; Bursa Büyükşehir Belediyesi, Sabancı Grubu, Koç Grubu gibi kurum ve kuruluşlarla turizm ve otelcilik sektöründe faaliyet gösteren alanında başarılı çalışmalara imza atan işletmeler layık görüldü.
(MŞ)

22.10.2014 11:45:06 TSI

Google+ WhatsApp