Bursagaz Geleneksel Voleybol Turnuvası Renkli Görüntülerle Sona Erdi

Enerji sektöründeki yenilikçi yaklaşımları ve gerçekleştirdiği sosyal projelerle adından sıkça söz ettiren Bursagaz, çalışanlarının motivasyonunu artırmak için geleneksel hale getirdiği voleybol turnu

Enerji sektöründeki yenilikçi yaklaşımları ve gerçekleştirdiği sosyal projelerle adından sıkça söz ettiren Bursagaz, çalışanlarının motivasyonunu artırmak için geleneksel hale getirdiği voleybol turnuvası bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.
Alman enerji devi EWE AG´nin Türkiye´deki en büyük yatırımlarından olan Bursagaz, yaptığı çalışmalarla enerji sektöründe birçok şirkete öncülük ederken, kendi personeline verdiği değerle de öne çıkan şirketler arasında yer alıyor. Çalışanlarının memnuniyet ve motivasyonunu artırmak için çeşitli kültürel ve sportif faaliyetler düzenleyen Bursagaz, bu kapsamda düzenlediği geleneksel voleybol turnuvasını bu yıl da devam ettirdi.
3´üncülük ve final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreninde konuşan Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, Bursagaz´da çalışan performansının üst düzeyde tutulması için yıl içinde birçok kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler gerçekleştirildiğini söyledi. Tola, "Çalışanlarımız, bu tür aktivitelerle iş dışında da birlikte vakit geçirme, farklı birimlerde görev yapan kişiler ile kaynaşma imkanı buluyorlar. Bizler de aynı zamanda çalışanlarımızla ilişkilerimizi güçlendiriyor, aramızdaki bağı kuvvetlendiriyoruz" ifadelerini kullandı. Ekip arkadaşlarının motivasyonunun kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Tola, "İş arkadaşlarımızı motive eden bu tarz etkinliklerin çalışanların iş performanslarına olumlu katkısı olduğunu dile getirdi.
Büyük bir mücadelenin verildiği turnuva sonucunda 1´incilik kupasını Yapım Kontrol takımı, 2´ncilik kupasını SCADA Madrid, 3´üncülük kupasını ise MHM takımları kaldırırken; birinci takımın oyuncularına küçük altın, ikinci takımın oyuncularına gram altın, üçüncü takımın oyuncularına ise yarım gram altın hediye edildi.
(AÇ)

28.10.2014 10:30:46 TSI

Google+ WhatsApp