Büro Memur-Sen'den Doğan'a Ziyaret

Büro Memur-Sen'den Doğan'a Ziyaret

Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Büro Memur-Sen Kayseri Şube Başkanı Cevdet Çetinkaya beraberindeki heyetle AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirerek “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Doğan da “sendikanıza ve şubenize çalışmalarınızda başarılar diliyor, memurlarımızın haklarını en güzel şekilde koruyacağınıza inanıyorum” dedi. Doğan, 1. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı sonucunda başkanlığa seçilmesinden dolayı Çetinkaya’yı tebrik etti.
Başkan Yardımcıları Mehmet Genç, Zeki Dindar ve Vedat Bolat ile Disiplin Kurulu Üyesi Hüseyin Taş’ın da yer aldığı ziyaret esnasında memurların sorunları görüşüldü.
Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette, halen devam eden memurların toplu sözleşme görüşmeleri hakkında bilgi veren başkan Çetinkaya “Memur-Sen olarak memurlarımıza en faydalı sözleşmeyi imzalamak için seferber olduk. Hükümetle yapılan görüşmeler sonunda imkanlar dahilinde en güzel sonucu alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Çetinkaya görüşme esnasında şubelerinin Kayseri’deki faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Büro Memur-Sen'den Doğan'a Ziyaret

Google+ WhatsApp