Bünyan Belediyesi Sultanhanı Hayat Park Açıldı

Bünyan Belediyesi Sultanhanı Hayat Park Açıldı

Geçtiğimiz günlerde Şehit Ayhan Işık Çocuk Parkı ve Spor Kompleksi ile Baha Turan Parkını Bünyanlıların hizmetine sunan Bünyan Belediyesi yeni hizmetleri vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Kısa süre önce yapımına başlanan Sultanhanı Hayat Park düzenlenen törenle mahalle sakinlerinin kullanımına sunuldu.
Bünyan Belediyesi tarafından daha önce yapımına başlanan 5 park alnından biri olan Sultanhanı Hayat Park düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Bünyan İlçe Teşkilat Başkanı Savaş Gökçe, Belediye Personeli ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu açılışa katılan davetliler ve mahalleliler ile yakından ilgilenerek yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Şinasi Gülcüoğlu yeni açılışlarla yeni hizmetleri Bünyanlılarla buluşturmaya devam edeceklerini ifade ederek; “Bünyan Belediyesi olarak, gerçekten diğer ilçeleri de gezebilirsiniz bütün belediye başkanı arkadaşlarımız istisnasız gayret ediyor çalışıyorlar. Fakat bizim daha fazla çalışmaya ihtiyacımız olduğunu biliyoruz. İşte aranızda muhtarlarım var belediye meclis üyelerimiz var. Hangi ağır yükün altında olduğumuzu onlar bizden daha iyi biliyorlar. Emin olun belde belediyelerin kapanmasıyla birlikte ciddi bir borç stokunun altına girdik. Ama ağlamadık sızlanmadık fakir edebiyatı da yapmadık. Bu millete her kim hizmet etmiş ise Allah ondan razı olsun bizde buna talibiz dedik. Bir yandan aslanlar gibi borç ödüyoruz bir yandan da aslanlar gibi yatırıma devam ediyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Gülcüoğlu, “Allah izin verirse Karakaya da parke çalışması devam ediyor ve oradan bu tarafa doğru geliyor. Öncelikle Anadolu insanının, çilekeş analarımızın, bacılarımızın, ablalarımızın ayaklarını çamurdan kurtarmamız gerekiyor. Bunun için Allah izin verirse burada Cumhuriyet tarihinde yapılan parke çalışmasından daha fazlasını yapacağız” dedi. Bünyan’da değişim ve dönüşümün başladığına dikkat çeken Başkan Şinasi Gülcüoğlu Hayat Park’ın yapımında emeği geçen personele ve açılışa katılan herkese teşekkürlerini iletirken önümüzdeki dönemde parkın futbol ve basketbol sahası ile genişletileceğini söyledi. Yapılan duanın ardından Sultanhanı Hayat Park kullanıma açıldı.
Özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği park için mahalle sakinleri de emeklerinden dolayı Başkan Şinasi Gülcüoğlu’na teşekkür ettiler. Daha önce böyle bir hizmetin olmadığı Sultanhanı mahallesinde yapılan park alanında çocuk oyun alanı, spor alanı, kamelyalar ve oturma bankları yer alıyor.

Bünyan Belediyesi Sultanhanı Hayat Park Açıldı

Google+ WhatsApp