Bünyan Belediyesi Karla Mücadele Çalışmalarını Sürdürüyor

Bünyan Belediyesi Karla Mücadele Çalışmalarını Sürdürüyor

Bünyan Belediyesi Karla Mücadele Çalışmalarını Sürdürüyor

Bünyan Belediyesi karla mücadele alanında yürütülen çalışmalara aralıksız devam ediyor. İlçede etkili olan kar yağışı sonrası ana arterleri açan Bünyan Belediyesi ilçe merkezinde çalışmaları sürdürüyor.
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu:”Ana ulaşım arterlerinde yapılan kar temizleme ve tuzlama çalışmaları sonrası ekipler iç kesimlerdeki küçük cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışmalarına başladı. Kaldırımlar, mahalle meydanları, sağlık kuruluşları, okul ve ibadethanelerin ulaşım yolları gibi büyük makinelerin ulaşamadığı yerlerde insan gücü ile kar temizliği yapılarak kar yağışının olumsuz etkilerinin önüne geçiliyor” dedi.
İlçe halkının mağdur olmaması için 7 gün 24 saat çalıştıklarını belirten Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, çalışmalara aralıksız devam edeceklerini, olumsuz hava şartlarından hiç kimsenin mağdur olmaması için gereken tüm tedbirleri aldıklarını ifade etti. Zorlu kış şartlarına hazır olduklarını belirten Başkan Gülcüoğlu “Ekiplerimiz insanüstü bir gayretle çalışmalarını sürdürüyor. İlçe sakinlerimizin mağdur olmaması için karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Gerek bu alandaki iş makinelerimizle gerekse insan gücüyle yürütülen çalışmalarla ulaşım yollarının sürekli açık kalması için çalışıyor, buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp