Bünyan Belediyesi Akmescit'i Özlediği Hizmetlerle Buluşturuyor

Bünyan Belediyesi Akmescit'i Özlediği Hizmetlerle Buluşturuyor

Bünyan Belediyesi ilçe genelinde başlattığı alt ve üst yapı çalışmalarına Akmescit mahallesinde devam ediyor. 25 yıllık belediyecilik geçmişine sahip olan ve 6360 sayılı Büyükşehir yasası ile Bünyan belediyesi hizmet sınırlarına giren ancak ciddi sorunların yer aldığı Akmescit’te sorunlar kalıcı olarak çözülüyor.
Daha önce bir belde belediyesi olmasına rağmen altyapının nerdeyse hiç olmadığı, insanların toz ve çamurdan yolda yürüyemediği Akmescit’te Bünyan Belediyesi başlattığı çalışmalarla Akmescitlileri özledikleri hizmetlerle buluşturuyor. Akmescit mahallesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, birim amirlerinden çalışmalarla ilgili bilgi alırken vatandaşlarla sohbet edip hizmetleri paylaştı.
Başkan Şinasi Gülcüoğlu KASKİ ile yürütülen koordineli çalışmayla mahallede altyapı sorunun giderildiğini üstyapıda ise çevre düzenleme ve yol yapım çalışmalarının başladığını belirterek; “Akmescit sizlerinde bildiği gibi daha önce belediyecilik geçmişine sahip belde olan bir mahallemizdi. Bize bağlandıktan sonra Akmescit’in çok ciddi bir altyapı sorunun olduğunu, su şebekesinin ve kanal şebekesinin olmadığını, yollarında tamamen ele geldiğini hepimiz biliyoruz. Bu çerçevede KASKİ ile koordineli bir şekilde burada çok ciddi çalışmalar yaptık. KASKİ altyapı sorununu gideri. Daha sonra KASKİ’nin altyapı eksiklerini giderdiği sokakları Bünyan Belediyesi olarak biz devraldık. Burası sel bölgesinde olan bir mahallemiz. Burada yol kotlarını düşürerek burasının yollarını yeniden yapmaya başladık. Kısa zaman içerisinde de çalışmaları bitireceğiz. Akmescit’i ve Akmescitli hemşehrilerimizi önümüzdeki günlerde artık çok daha rahat günler bekliyor” şeklinde konuştu.
Kilitli parke ve asfaltlama çalışmalarının yapılacağı Akmescit’te vatandaşlar ise yıllardır özledikleri hizmetlere kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, emeği geçen başta Bünyan Belediye Başkan Şinasi Gülcüoğlu olmak üzere herkese teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Bünyan Belediyesi Akmescit'i Özlediği Hizmetlerle Buluşturuyor

Google+ WhatsApp