“Bu Kupa Camiamızın Başarısı”

Başkanımız Mustafa Cengiz ve Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ömer Cansever ile Mahmut Recevik, Galatasaray Spor Kulübü Muhasip Üyesi Okan Böke ve Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyemiz Erol Özmandıracı, EuroCup Women şampiyonluğunun ardından Galatasaray Televizyonu’ndan İbrahim Demir’e açıklamalarda bulundu.

Başkanımız Mustafa Cengiz, “Bu başarı, Ali Sami Yen’den bu yana gelen yönetimlerimizin, oyuncuların, taraftarın, teknik heyetimizin, basketbolla ilgili yöneticilerin başarısı. Ben hepsine camia adına teşekkür ederim” dedi. 

Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ömer Cansever ise şampiyonlukla ilgili olarak “Çok yorulduk, çok da heyecanlıydık ama bu kupayı hak ettik. Camiamıza hayırlı olsun. Nice güzel şampiyonluklar hep bizimle olsun. Taraftarlarımızı yarın havalimanına bekliyoruz. Çok iyi mücadele ettik. Taraftarlarımız burada da bizi yalnız bırakmadı. Dünyada onlar gibi bir ikincisi yok. Galatasaray’ın da büyüklüğü burada” ifadelerini kullandı.

Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mahmut Recevik de gelecek sene için çalışmaların devam ettiğinin altını çizerek “Çok güzel bir mücadele oldu. Çok mutluyuz. Kupa Galatasarayımıza hayırlı olsun. Ali Sami Yen başkanın dediği ‘Maksadımız Türk olmayan takımları yenmek’ sözünü bir kez daha gerçekleştirdik. Gelecek sene için çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

Galatasaray Spor Kulübü Muhasip Üyesi Okan Böke ise “İnşallah bunun devamı voleybolda da gelir” dedi ve “Buraya kadar gelen taraftarın, koçun, oyuncuların ellerine sağlık. Muhteşem bir gece geçiriyoruz” şeklinde görüş belirtirken Yönetim Kurulu Üyemiz Erol Özmandıracı “Sözün bittiği yer, kupanın alındığı noktadayız. Koca bir sezonun emeğini aldık. Bu kadroyu gelecek sene daha da geliştirip büyük başarıları devam ettirmek istiyoruz. Mayıs’ta seçim var; inşallah seçim sonrasında çok yoğun bir çalışma içine gireceğiz” dedi.

Google+ WhatsApp