Btso Heyeti Plovdiv Ticaret Fuarı´nda

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), iş dünyası temsilcilerini dünyanın en prestijli fuar organizasyonlarıyla buluşturuyor. Bursalı işadamları,  Küresel Fuar Acentesi Projesi sayesinde sektörü ile

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), iş dünyası temsilcilerini dünyanın en prestijli fuar organizasyonlarıyla buluşturuyor.
Bursalı işadamları,  Küresel Fuar Acentesi Projesi sayesinde sektörü ile ilgili dünyada yaşanan gelişmeleri ve son teknolojik üretimleri mercek altına alıyor. Proje çerçevesinde Bursalı işadamları, Bulgaristan´ın Plovdiv şehrinde düzenlenen Uluslararası Genel Ticaret Fuarına (Intarnational Fair Plovdiv) çıkarma yaptı. BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, Heyet Başkanı ve BTSO Meclis Üyesi Özkan Özipekliler ile 32 firmanın katıldığı gezi, iş dünyası açısından verimli geçti.
Bursalı heyet ilk olarak hırdavat, makine endüstrisi sektörleri ile ilgili Plovdiv Uluslararası Genel Ticaret Fuarını gezdi. Bulgaristan´da yılda bir kez düzenlenen ve Avrupa´nın birçok ülkesinden sektör temsilcisinin katıldığı fuarı inceleyen Bursa iş dünyası, dünyaca ünlü markalarla işbirliği yapma fırsatı yakaladı. Bin 500 firmanın katıldığı, 30 bin ziyaretçiyi ağırlayan fuarda ziyaretlerini sürdüren BTSO heyeti, stant kuran Türk firmalarla da bir araya geldi.
BTSO heyeti, Bulgaristan ziyaretleri kapsamında Ramada Otel Trimontium Otel´de uluslararası firmalarla ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi. Bursalı işadamları, ayrıca Plovdiv Ticari Ataşesi Barış Yeniçeri ile bir araya geldi.
"KÜRESEL FUAR ACENTESİ İŞ DÜNYASI İÇİN FIRSAT"
BTSO´nun Küresel Fuar Acentesi Projesi çerçevesinde Plodiv Uluslararası Ticaret Fuarında yapılan iş gezisinin iş dünyası temsilcileri açısından verimli geçtiğini kaydeden BTSO Meclis Başkanı Topuk, "32 firmamız ile birlikte Uluslararası Plovdiv Ticaret Fuarı´nı gezdik. Firmalarımız, sektörlerinde faaliyet gösteren uluslararası şirketlerle bir araya gelerek, birlikte çalışma imkanlarını konuştu. Firmalarımız fuar gezisinin yanı sıra ikili iş görüşmeleri ile de ciddi temaslarda bulundu. Küresel Fuar Acentesi, Bursa iş dünyası açısından önemli kazanç. Firmalarımız, artık daha rahat ve uygun imkanlarla dünyanın en önemli fuar organizasyonlarına katılarak, ufkunu genişletiyor. Proje sebebiyle BTSO yönetim kuruluna ve fuara katılan firmalara teşekkür ederim" dedi.
(MŞ)

17.10.2014 11:16:15 TSI

Google+ WhatsApp