Btso Akademi Projesi Devam Ediyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası´nın (BTSO) Akademi Projesi kapsamında, oda hizmet binasında firmalara sınai haklar, marka, patent ve tasarım tescili konularında eğitim verildi. BTSO´nun Bursa iş düny

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası´nın (BTSO) Akademi Projesi kapsamında, oda hizmet binasında firmalara sınai haklar, marka, patent ve tasarım tescili konularında eğitim verildi.
BTSO´nun Bursa iş dünyasındaki değişim ve dönüşüme büyük katkı sağlayan projesi BTSO Akademi kapsamında başlatılan eğitimler devam ediyor. Proje kapsamında iş dünyası temsilcilerine sınai haklar, marka, patent ve tasarım tescili konularında özellikle yurtdışı fuarlarında yaşanılan sorunlar ile hukuki hakların bilinmemesinden dolayı ortaya çıkan problemler ve çözüm yolları hakkında bilgi verildi.
Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Dereligil ve Avrupa Patent Vekili Dr. Tim Meyer Dulheuer tarafından etkin sınai hakların koruması, Almanya ve Avrupa´da gümrük idaresinin sınırda ve fuar esnasında mallara el koyma uygulamaları, Türkiye´de ve gümrüklerde marka, patent ve tasarım hak ihlallerinde yaptırımlar ve Avrupa ve Almanya´da marka, patent ve endüstriyel tasarım hakkı ihlali durumunda doğan tazminat hakları konularında bilgilendirme yapıldı.
"İŞ DÜNYASININ BAŞARILARINA DESTEK OLMAYI AMAÇLIYORUZ"
BTSO Akademi eğitimlerine iş dünyasının göstermiş olduğu ilginin memnuniyet verici olduğunu dile getiren BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "BTSO Akademi projesi kapsamında profesyonel ölçülerde gerçekleştirdiğimiz eğitim ve gelişim hizmetimizi Bursa´nın ihtiyaçlarına uygun olarak şekillendirdik. Eğitimler sayesinde iş dünyasının başarılarına destek vermeyi ve katılımcıların kişisel gelişimlerine kaktı sağlamayı amaçlıyoruz. Türkiye´nin önde gelen eğitim kurumları ve üniversiteleriyle gerçekleştirdiğimiz eğitimlerimiz tüm hızıyla devam ediyor" şeklinde konuştu.
(AÇ-

24.10.2014 10:31:23 TSI

Google+ WhatsApp