Bozüyük´te Bin 50 Öğrencinin Katıldığı Teog Deneme Sınavı

Bilecik´in Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak 8.´inci sınıf öğrencilerine yönelik TEOG deneme sınavı yapıldı. Bütün derslerden yapılan ve bin 50 öğrencinin katıldığı deneme

Bilecik´in Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak 8.´inci sınıf öğrencilerine yönelik TEOG deneme sınavı yapıldı. Bütün derslerden yapılan ve bin 50 öğrencinin katıldığı deneme sınavında öğrenciler TEOG sınavı öncesinde kendilerini deneme fırsatı buldular.
İlçe genelindeki tüm okullarda Milli Eğitim Bakanlığı örgün ve yaygın eğitimi destekleme ve yetiştirme kursları yönergesine göre 8.´inci sınıf öğrencilerine yönelik TEOG deneme sınavı yapıldı. Ayrıca Bozüyük genelindeki tüm okullarda yıl boyunca 5, 6 ve 7´inci sınıf öğrencilerine yönelik 4 adet deneme sınavı yapılacağı belirtildi. Yine deneme ve seviye tespit kurslarına katılacak 5, 6 ve 7´inci sınıf öğrenciler için bütün derslerden kurs merkezleri olan Atatürk Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda deneme sınavı yapıldı.
Deneme sınavı ile öğrenciler hem kendilerini birçok kez deneme fırsatı yakaladılar, hem de ülke genelindeki başarı ortalamalarını öğrenmiş oldular. Sınavlar sonrasında öğrenciler, yanlış çözülen ya da çözülemeyen soruların doğru çözümlerini öğretmenleri ile gerçekleştirdikleri birebir çalışmalarla inceleyerek eksiklerini takviye ediyorlar.
(İC-MET-Y)

27.10.2014 15:49:36 TSI

Google+ WhatsApp