Bonzai İle Yakalanan 4 Kişi Tutuklandı Muammer Ay Samsun

Samsun´da bir otomobilde yapılan aramada 520 gram bonzai adlı sentetik uyuşturucu maddeyle yakalanarak adliyeye sevk edilen 5 kişiden 4´ü tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü

Samsun´da bir otomobilde yapılan aramada 520 gram bonzai adlı sentetik uyuşturucu maddeyle yakalanarak adliyeye sevk edilen 5 kişiden 4´ü tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, sokak satıcılarına yönelik yaptığı takip sonucu Atakum ilçesi Taflan mevkisinde durdurdukları 55 plakalı bir otomobilde arama yaptı. Otomobilde bulunan O.A.(19) adlı gencin pantolonunun ön kısmına gizlenmiş poşet içinde 520 gram bonzai adlı sentetik uyuşturucu madde ele geçti. Olayla ilgili O.A. ile birlikte araçta bulunan Y.Ö.(25), İ.Ö.(23), E.B.(20) ve A.K.(25) gözaltına alındı.
Polisteki sorgusu tamamlanan 5 kişi adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren O.A., Y.Ö., İ.Ö. ve E.B. "uyuşturucu madde ticareti yapmak ve uyuşturucu madde bulundurmak" suçlarından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi´ne gönderilirken, A.K. ise serbest bırakıldı.
(MAY-SLH)

16.10.2014 22:14:17 TSI

Google+ WhatsApp