Birlik Ve Beraberlik Yürüyüşüne Lapseki´den Destek

Çanakkale´nin Lapseki ilçesinde Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında tüm ülkede saat 14.30´da gerçekleştirilen birlik ve beraberlik yürüyüşüne destek geldi. Çanakkale´nin Lapseki ilçesinde A

Çanakkale´nin Lapseki ilçesinde Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında tüm ülkede saat 14.30´da gerçekleştirilen birlik ve beraberlik yürüyüşüne destek geldi.
Çanakkale´nin Lapseki ilçesinde Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen birlik ve beraberlik yürüyüşüne destek geldi. Sağlık Bakanı Akif Çağatay Kılıç önderliğinde Bursa´da saat 14.30´da başlayan yürüyüşe Lapseki halkı da destek verdi. Kordon boyunda Atatürk Büstü önünde toplanan 7 den 70´e yüzlerce vatandaş birlik ve beraberlik yürüyüşüne katıldı. Belediye Başkan Vekili Mehmet Sağlam, siyasiler, idari amirler, öğrenciler ve vatandaşlarında yer aldığı yürüyüşte kardeşlik mesajı verildi. Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Cihat Gündüz yaptığı açıklamada, "Bugün sayın bakanımız Akif Çağatay Kılıç önderliğinde Bursa´da saat 14.30´da başlayan yürüyüşe destek olmak için buradayız. Ülkenin zor bir dönemden geçtiği bu günlerde hangi ırk, mezhep ve kökenden olursa olsun hepimizin kardeşçe yaşadığı bir Türkiye vizyonunu göstermek için buradayız. Yüzlerce katılım var. Her kesimden, her siyasi görüşten insanlar bu kardeşlik yürüyüşümüze destek oldular. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Umarım mesajımız tüm dünyada gerektiği yankıyı verecektir" dedi. Amatör Spor Haftasında çeşitli turnuvalarda dereceye giren öğrencilere kupa ve madalya verildi.
(GD)

17.10.2014 15:50:11 TSI

Google+ WhatsApp