Bilecik´te Basketbol Heyecanı Başlıyor

Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörü Yeşer Karabulut, yeni sezonda 3. Ligde basketbol severlere güzel karşılaşmalar izletmeye hazır olduklarını söyledi. Karabulut, basketbolda yeni sezon a

Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörü Yeşer Karabulut, yeni sezonda 3. Ligde basketbol severlere güzel karşılaşmalar izletmeye hazır olduklarını söyledi.
Karabulut, basketbolda yeni sezon açılışı ve takımın durumu hakkında yaptığı açıklamada, hazırlıklarına yaklaşık 1,5 ay önce başladıklarını belirtti. Yeşer Karabulut, "Sezon çalışmalarımız kapsamında transferlerimizi de tamamladık. Bu hafta Pazar günü Düzce Belediyesi ile sezon açılış karşılaşmasını gerçekleştireceğiz. Hazırız maçlarımızı geçtiğimiz hafta Orhangazi Belediyesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile yaptık. Hazır bir görüntü sergiledik. Tabi eksik taraflarımız var. Onları da tamamlamak üzere olduğumuzu umut ediyorum. Yeni bir sezon, yeni bir lig. Artık 3. Ligdeyiz. Daha sert bir lig bizleri bekliyor, daha heyecanlı bir ligi bizleri bekliyor. İnşallah Bilecik´teki basketbol severlere, bu hafta sonu çok güzel bir karşılaşma izleteceğiz´´ dedi.
´´KARŞILAŞMALARIMIZA TÜM TARAFTARLARIMIZI DAVET EDİYORUZ´´
Açıklamasında; takımın bugüne gelmesi ve başarıları elde etmesinde en büyük pay sahibi olan taraftarları yine aynı şekilde destek vermeye davet ederek sözlerini şöyle tamamladı:
´´Taraftarlarımız ve şehrimize bundan sonra da çok güzel karşılaşmalar sunacağımıza inanıyorum. Seyircilerimiz ve taraftarlarımız da bizi yalnız bırakmazlarsa onlara keyifli maçlar izleteceğimizi düşünüyorum. Bildiğiniz üzere bu hafta Amatör Spor Kulüpleri Haftası. Spor açısından önemli etkinliklerin olacağı bir hafta. Sayın valimiz, belediye başkanımız ve değerli il protokolünün de katılımlarıyla güzel etkinlikler olacak. Bizlerin de bu hafta dolayısıyla güzel faaliyetlerimiz olacak. 19 Ekim Pazar günü, Saat, 15:00´te Atatürk Kapalı Spor Salonu´nda maçımızı oynayacağız. Bizlerin bu güne gelmesini sağlayan değerli taraftarlarımızı karşılaşmamıza davet ediyorum. Bizler de basketbol gibi Türkiye´de seyirci ve sporcu kalitesi olan bir branşta Bilecik´i temsil ettiğimiz için gururluyuz ve mutluyuz. Bizler bu gurur ve mutluluğu veren taraftarlarımızı bu güzel karşılaşmamıza bekliyoruz.´´
(MYB-MET-Y)

17.10.2014 12:16:19 TSI

Google+ WhatsApp