Beşiktaş, Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor İstanbul

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig´in 6. haftasında Osmanlı Stadı´nda oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını bu sabah yaptığı taktik çalışmayla sürdürdü. Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri´nde, teknik di

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig´in 6. haftasında Osmanlı Stadı´nda oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını bu sabah yaptığı taktik çalışmayla sürdürdü.
Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri´nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki antrenman ısınma koşularıyla başladı. Ardından streching hareketleri yapan siyah-beyazlı futbolcular antrenmana istasyon koşularıyla devam etti. Bilic, oyunculara 5´e 2 top kapma çalışması sonrası taktik hazırlık programı uyguladı. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular değişmeli olarak yarım sahada maç yaparak antrenmanı tamamladı.
Antrenmana milli takımlarda bulunan Pedro Franco, Demba Ba; tedavi sonrası bireysel çalışan Oğuzhan Özyakup, Jose Sosa ve Mustafa Pektemek katılmadı. Gökhan Töre ve Cenk Gönen ise takımla birlikte çalıştı.
Öte yandan siyah-beyazlı takımın kalecileri Tolga Zengin ile Cenk Gönen, kaleci antrenörü Jose Sambade Carreira yönetiminde antrenman sonrası özel bir yükleme çalışması gerçekleştirdi.
Beşiktaş, Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın saat 17.00´de yapacağı antrenmanla devam edecek.
(RY-SK-S)

16.10.2014 14:12:57 TSI

Google+ WhatsApp